Selva i Galvany escollits en assemblea oberta per encapçalar EUPV-ERPV a les eleccions municipals

Els col·lectius locals d’Esquerra Unida i Esquerra Republicana van celebrar el passat divendres 27 de febrer una assemblea participativa d’ elaboració del programa electoral amb que concorreran en coalició a les properes eleccions del 24 de maig.

Des de la coalició EUPV-ERPV es mostren molt satisfets per la bona acollida que va rebre aquesta assemblea i la gran quantitat de propostes que van arribar des de associacions i plataformes, així com de ciutadans independents.

foto assemblea candidats

Les propostes, vora tres-centes, que van poder resumir-se en cent vint-i-cinc, ja que algunes van ser repetides i altres unides en una sola; es van agrupar en cinc blocs temàtics: Foment Econòmic i Desenvolupament Local; Urbanisme, Medi Ambient i Mobilitat; Cultura, Educació i Normalització Lingüística, Serveis Socials, Benestar i Drets i Llibertats; Esport, Oci i Festes.

Totes les persones assistents a l’assemblea pogueren debatre i votar les propostes que conformaran el programa electoral de la coalició Esquerra Unida i Esquerra Republicana.

Finalment, l’assemblea aprovà per unanimitat que els actuals regidors Vicent Selva i Daniel Galvany repetiran com a candidats, al considerar com a positiu el treball realitzat durant la legislatura que ara acaba en la seua tasca d’oposició i fiscalització al govern del Partit Popular. La resta de la llista serà completada en les properes setmanes amb noms de persones de les dos formacions com representatives de l’ associacionisme i dels moviments socials de Crevillent.

 

 

Crevillent a 28 de febrer de 2015

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies