COMPROMÍS TORNA A DENUNCIAR L’ELECTORALISME DEL PP DAVANT LA NOVA REINAUGURACIÓ DEL CRIS

Crevillent a 17 de març, el Grup Municipal de Compromís denuncia que tornar a reinaugurar el  Centre de Rehabilitació i Reinserció Social (CRIS), amb la presencia de la Consellera de Benestar Social, es una despesa de diners públics innecessaris

per al paripé que s’ha fet traslladant els tallers dels malats mentals que es feien al centre de majors, justificant l’obertura del CRIS, sense donar l’atenció integral que es mereixen els malats mentals.

Crevillent a 18 de març, des de Compromís sempre hem destacat la importància  necessitat de l’obertura del CRIS per a oferir la possibilitat de que les  persones que patisquen alguna malaltia mental crònica, pogueren disposar d’ uns serveis a  Crevillent  apropiats i que inclogueren l’aprenentatge d’ habilitats domèstiques i d’ autonomia personal necessària per a la vida diària.

Així com la important labor que realitzen aquests tipus de centres en referència al desenvolupament de la  seua psicomotricitat i millorar els efectes secundaris de la seua medicació, així com la mobilitat pròpia d’aquestes malalties. I no sols això, sinó que els mateixos malats coneguen la seua malaltia per poder afrontar la vida quotidiana i la seua recuperació, evitant l’aïllament i la dependència.

Ara després d’intentar enganyar a la ciutadania, inauguren el CRIS canviant a este centre, els tallers que es feien al centre de majors de malats mentals, un centre desaprofitat, infrautilitzat  ja que sols s’està utilitzant una planta, i que no dona els serveis que ha de donar un Centre de Rehabilitació i Reinserció Social, com es aquest.

A més  a més, conviden a la Consellera de Benestar social a Tornar-lo a inaugurar, per fer un altre paripé, amés utilitzant els diners nostres, sense haver ampliat els serveis d’aquests centres, que amés no son els que corresponen, per a un centre que ens mereixem els crevillentins  i els amalats mentals de la localitat.

Tot això es deu a la propaganda electoral que el Partit Popular fa en diners públics, i amés llevant a la Consellera de Benestar Social de les seues obligacions , cosa que ens pareix de poca responsabilitat, estant immersos en una crisi, en la que hi ha molt de treball per a realitzar en benestar social pel patiment de la gent mes desafortunada.

Des de Compromís per Crevillent, pensem que les persones  son la principal prioritzat, i el nostre Compromís en la ciutadania de Crevillent, es posar en marxa el Centre de Rehabilitació i Reinserció Social,  invertint tots els recursos necessaris per posar en funcionament tots els serveis propis d’un centre com aquest, amb activitats integrals dirigides no sols als malats, sinó també a les seues famílies per aconseguir una vertadera reinserció i rehabilitació social.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies