Visita guiada pel Crevillent medieval

L’associació CASTELLAR COLORAT, AMIGUES I AMICS DEL PATRIMONI CULTURAL DE CREVILLENT convida a les crevillentines i crevillentins a assistir a una visita guiada pel Crevillent medieval organitzada per al proper diumenge 26 d’abril. L’hora d’inici serà a les 18:00 i finalitzarem sobre les 19:30 de la vesprada, el punt de partida és a la porta de l’ambulatori / Centre de Salut de Crevillent.

La visita serà guiada per l’arqueòleg i historiador crevillentí JOSEP MENARGUES, qui ha realitzat diversos estudis de recerca sobre l’edat mitjana de la nostra localitat.

cartell eixida medievalB

Durant la visita coneixerem com estava estructurat el nostre poble en època medieval, se’ns explicaran les zones del nucli històric i els elements que formaven part d’aquest espai i que han donat origen a l’actual població. Per a complementar l’activitat, es repartiran plànols didàctics on s’assenyalaran els diferents indrets i llocs destacats que veurem i dels quals se’ns parlarà.

La visita és totalment lliure i gratuïta, no cal cap inscripció. Si voleu conèixer amb profunditat la nostra història medieval no podeu faltar a la visita, us esperem.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies