EUPV-ERPV: “Votarem a favor de Penalva com alcalde”

La coalició d’esquerres donarà suport a la investidura del candidat de Compromís, José Manuel Penalva, com alcalde de Crevillent.

La coalició d’esquerres ha manifestat que no posaran obstacles per facilitar un canvi de govern i així donar per acabats vint anys de polítiques del César Augusto Asencio, que en opinió d’ EUPV-ERPV ha estat caracteritzar per una falta absoluta de diàleg, de transparència i de participació ciutadana, així com una nul·la preocupació per part de l’alcalde per donar respostes i solucions als problemes quotidians dels crevillentins i crevillentines. Per això, els dos regidors de la coalició d’esquerres donaran suport al cap de la llista d’esquerres més votada el passat 24 de maig.

Segons el regidor d’EUPV-ERPV Vicent Selva, “ha quedat clar que la gent vol un canvi. El Partit Popular ha perdut la majoria absoluta amb la que ha governat des de l’any 1999 i això és un missatge que nosaltres no podem deixar d’escoltar. Per tant –ha remarcat Selva- des de la nostra posició votarem a favor del canvi i ajudarem a que Crevillent tinga un alcalde d’esquerres, a expenses del que decidisca el partit Ciutadans, que és necessari per deixar fora a César Augusto. Però independentment d’això –ha finalitzat Selva- seguirem treballant amb les prioritats que hem vingut defensant durant estos quatre anys: garantir les necessitats bàsiques dels crevillentins, fer possible la democràcia participativa, treballar per transparència i recuperar municipalitzar els serveis públics”.

Per últim, des d’EUPV-ERPV han assenyalat que “de la mateixa forma que hem fet fins ara, totes les grans decisions que el nostre grup haja de prendre es treballaran amb assemblees obertes a la ciutadania, per la qual cosa, en breu, organitzarem un per marcar les línies que hem de seguir en este inici de legislatura”.

 

 

Crevillent, a 27 de maig de 2015

 

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies