Esquerra Unida-Unitat Popular celebren dimecres d 16 de desembre un acte electoral

CARTELL CREVILLENT 161215La candidatura Esquerra Unida- Unitat Popular celebren dimecres 16 de desembre un acte de campanya per explicar el projecte polític amb el que volen construir una nova forma d’entendre i de fer política.

Esquerra Unida-Unitat Popular es presenta com la única alternativa obertament d’esquerres en unes eleccions on la ciutadania del País Valencià i de l’Estat Espanyol s’hi juguen molt, després de quatre anys de majoria absoluta del Partit Popular, durant els quals s’han atacat per part del govern tots els drets laborals, socials i civils, donant lloc a una societat on les desigualtats cada vegada son més exagerades, amb molt gent vivint al límit de l’exclussió social, mentre les grans fortunes cada vegada acumulen més poder i riquessa.

Per explicar este projecte participaran a l’acte la candidata al Senat Lola Llorca, el cap de llista per al Congrés dels diputats David Rodríguez i presentarà l’acte el número 3 de la llista Vicent Selva.

L’acte es farà al Casal Jaume I (Plaça de la Comunitat Valenciana-Plaça del cavall) a les 19h.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies