Esta vesprada xarrada sobre el fenomen dels ventres de lloguer

Este divendres 28 d’abril tindrem a la Casa de Cultura de Crevillent la xarrada «Perspectiva social i jurídica dels úters de lloguer» a càrrec de dos membres del Moviment Democràtic de Dones.  L’acte és a les 19:00 hores i es prega puntualitat per a no coincidir amb els actes del Mig Any fester. Este acte organitzat per L’Esquerra de Crevillent vol abordar una temàtica que és de candent actualitat i així escoltar quina és una de les postures que des d’una perspectiva social i jurídica expliquen este fenomen i alerta dels seus perills. Comparteix i us esperem!
Què és el Moviment Democràtic de Dones?
És un front de masses, l’origen es remet al context de la dictadura feixista espanyola. Va ser l’organització en la qual es van trobar diverses generacions de dones que van lluitar contra la dictadura, donant suport des de la seua creació el treball de centenars de dones en les tasques de solidaritat amb els presos, i liderant la major mobilització de les masses femenines des de la postguerra. Dones que van recórrer els pobles, organitzant i consolidant col•lectius de dones. Es van organitzar amb les treballadores, creant una estructura clandestina que comptava amb butlletí propi, amb una comissió de formació, i una altra de premsa i ràdio. Utilitzant les estructures franquistes es van organitzar amb les dones per realitzar accions als barris. Aquest Moviment va ser una destacada pàgina en la història de la lluita antifranquista.
Entenem que és el moment de mirar-nos en aquestes experiències de participació i treball, recuperant la millor de les nostres tradicions, amb un programa revolucionari, centrat en els conflictes mitjançant el treball amb les dones.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies