Teatre a la Casa Municipal de Cultura: La meua dona és el fontaner

 

Crevillent ( 05/12/2107).- Contínua la VII Mostra de Teatre amb la representació de “La meua dona és el fontaner” a càrrec de la Companya Asprella Teatre.

Este representació lórganitza  l´AA. VV. El Pont i la patrocinen la propia associació i l´Ateneu Municipal de Cultura.

Esta comèdia amb grans tocs surrealistes ens transporta a un pis cèntric ocupat per un viudo. En la seua vida aniran apareixent diferents dones: una inquilina inesperada, una veïna de la què està enamorat i la seua difunta esposa reencarnada en el cos d´un fontaner.

Una obra d´aproximadament hora i mitja de duració, en la que se succeïxen esdeveniments paranormals i on la rialla està assegurada.

L´Ateneu Municipal de Cultura i l´associació de veïns  El Pont inviten als crevillentins a assistir a la representació teatral que tots el anys d´organitza amb motiu del día de la Constitució en la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”.

L´entrada és gratuïta i s´hau d´haver retirat les invitacions.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies