Presentació del llibre «Els parlars valencians» a Crevillent

Escola Valenciana – Associació per la Llengua “El Raig” de Crevillent i el Casal Jaume I-Acció Cultural del País Valencià han organitzat la presentació del llibre Els parlars valencians. El proper divendres 12 de gener de 2018, a les 19h en el Centre Jove Juan Antonio Cebrián de Crevillent. El llibre Els parlars valencians descriu la riquesa lingüística que presenta la llengua catalana al País Valencià a partir d’estudis i d’un meritori treball de camp amb enquestes dialectològiques a informants de més de 250 localitats de la geografia valenciana. Els treballs que han donat lloc a aquest llibre han estat mereixedors del Premi de l’Institut d’Estudis Catalans de Lexicografia i Onomàstica Joan Coromines 2017.

Aquest llibre està pensat per a tots els públics, això fa que qualsevol persona interessada pot trobar-hi informació ben explicada sense necessitat de tindre coneixements teòrics de dialectologia. L’obra ha tingut una gran acollida entre el públic i ha sigut el títol més venut en la passada Plaça del Llibre de València,  a més a més ha esdevingut tot un fenomen editorial i best-seller sobre diversitat lingüística que ja va per la segona edició.

Els autors del llibre, Vicent Beltran i Carles Segura, són professors titulars de la Universitat d’Alacant i han impartit docència durant anys a molts crevillentins llicenciats o graduats en Filologia Catalana per aquesta universitat. L’acte serà presentat per Vicent-Josep Pérez i Navarro, professor de grec i llatí de l’IES Canonge Manchón de Crevillent. Les associacions organitzadores conviden a tots els crevillentins i crevillentines a aquest acte.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies