Els regidors de L’Esquerra visitaran escoletes infantils municipals per traslladar el model a Crevillent

Els regidors de L’Esquerra visitaran escoletes infantils municipals per traslladar el model a Crevillent

El procés d’escolarització ja ha assignat la majoria de places a escolars i, com ja anunciava el Grup Municipal de L’Esquerra, les 18 places oferides per a l’etapa de 2 a 3 anys ha resultat totalment insuficient. És el primer any que Conselleria dóna esta oportunitat, en este cas al Col·legi Mestre Pilar Ruiz, i ha demostrat que la demanda és molt més elevada del que es podia assumir.

Per a L’Esquerra de Crevillent la situació del poble desentona amb la resta de ciutats que ens envolten, ja que a Crevillent no existeix escola infantil municipal, cosa que si hi ha a Elx, Albatera, Asp o fins i tot a pobles molt més menuts com El Fondó de les Neus. Per este motiu, la regidora Anna Vanessa Mas afirma que “patim a Crevillent una deficiència crònica quant a serveis i que en 23 anys el Partit Popular no s’haja plantejat la posada en marxa d’una escola de 0-3 anys ens demostra quines han sigut les prioritats socials d’este govern”.

Tot i això, Anna Vanessa Mas insisteix en què “mai és tard per posar en marxa serveis que faciliten la vida de les persones i en eixe sentit li l’anem a posar fàcil al Partit Popular. Visitarem les escoletes municipals que tenim més a prop i ens documentarem de les necessitats tant tècniques com econòmiques per a posar-ho en marxa i d’esta manera demostrar que només es tracta de voluntat política i de prioritzar les polítiques socials”.

La primera visita que realitzaran els regidors de L’Esquerra serà a la “Escuela Infantil Peñas Blancas de Aspe”. D’esta manera pretenen visualitzar a l’opinió pública com pobles amb menys pressupost que Crevillent poden donar solucions a les famílies treballadores. Per això demanen al regidor d’Educació que deixe d’amagar-se darrere de demandes a Conselleria d’una aula més de 2 anys per a un poble de quasi trenta mil habitants.

 

 

Crevillent, 12 juny 2018

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies