Este dimecres xarrada: “Les apostes OnLine i la ludopatia: una epidèmia dels nostres temps” al Centre Jove

Este dimecres dia 19 de desembre a les 19.30 hores al Centre Jove de Crevillent tindrà lloc la xarrada “Les apostes Online i la ludopatia: una epidèmia dels nostres temps” organitzada pel Grup Municipal de L’Esquerra. A la xarrada intervindran Salvador López, psicòleg de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de l’Ajuntament de Crevillent i Antonio Castaños, psicòleg general sanitari, expert en addiccions, Màster en Psicologia de la salut i Director del Centre de dia de l’Associació Alacantina d’Afectats per la Ludopatia i altres addiccions “Vida Libre”.

Salvador López ens parlarà sobre la prevenció de la ludopatia, els orígens, la situació actual a l’Estat Espanyol, les línies a treballar i la situació a escala local de Crevillent. Per altra banda, Antonio Castaños, se centrarà en la seua experiència com a psicòleg d’estos tractaments i com ha influït l’augment de sales de jocs als nostres barris i les plataformes d’Internet en les demandes de tractament.

El Grup Municipal de L’Esquerra hem presentat una moció que anirà a debat al plenari de gener del 2019, on d’entre altres punts, un és que l’Ajuntament de Crevillent implemente el programa LUDENS pe a tractar a les aules amb la col·laboració dels IES, incrementant així el pressupost de la UPCCA perquè es puga dur-lo a terme.

Crevillent, 18 desembre 2018

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies