L’Esquerra de Crevillent decidirà els seus caps de llista en unes primàries obertes a tota la ciutadania

L’Esquerra de Crevillent ha obert el termini per apuntar-se al cens de votació per a les primàries obertes de la seua candidatura a les eleccions municipals de 2019. Qualsevol crevillentí empadronat i major de 16 anys que estiga inscrit en eixe cens podrà ordenar del 1 al 4 els primers llocs de la llista. La votació serà el dissabte 23 de febrer i només es podrà votar de forma presencial a la seu de la coalició al carrer Primer de Maig.

Per a poder votar és necessari estar apuntat de manera prèvia al cens. Cosa que pot fer-se a la pàgina web www.somesquerra.com o amb el formulari imprès que podrà aportar-li qualsevol integrant o al mateix despatx del grup municipal a l’Ajuntament.

Des de L’Esquerra de Crevillent s’ha volgut destacar que són les úniques primàries crevillentines que a diferència de la resta de partits sí que permeten escollir entre diferents alcaldables i que els quatre candidats a ordenar tenen el suport de les assamblees que amb el títol “Recuperem Crevillent” van comptar amb una assistència mai vista per a un procés d’estes característiques.

Els quatre candidats que opten a estos primers llocs de la llista seran presentats en roda de premsa demà dimarts 12 de febrer a les 18:30 al Centre Jove de Crevillent.

 

 

Crevillent, 11 febrer 2019

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies