L’Esquerra presenta la seua candidatura en una Casa de Cultura plena i entusiasmada

Este dijous 11 d’abril s’ha presentat en públic els components de la llista anomenada “del canvi” i que està integrada per les persones que representaran la papereta de L’Esquerra de Crevillent en les pròximes eleccions municipals de 26 de maig. La Casa de Cultura de Crevillent va estar entregada a cada integrant que va anar pujant per a presentar-se i explicar personalment quines eren les motivacions que els havien portat a prendre la decisió de ser una de les vint-i-sis persones que formen part d’esta llista.

Una de les opinions més escoltades a l’eixida de l’acte era la gran varietat i preparació que havien trobat a la candidatura. Una diversitat que des de l’organització afirmaven que era un dels punts forts de la seua proposta i que en eixe pensament havien sigut triades les persones que la integraven. Entre elles, professors, professionals de la sanitat pública, autònoms, transportistes, comerciants, gent de l’associacionisme, joves, membres cooperants de ONG, músics, esportistes, tècnics culturals, membres de la PAH, persones de les pedanies, crevillentins d’adopció, investigadors, en definitiva, gent treballadora i honesta.

Entre els motius que es van desgranar els més escoltats i repetits van ser la importància de la necessitat d’una renovació a l’Ajuntament de Crevillent després d’anys de candidatures continuistes i l’objectiu de transformar les institucions per seguir fent de Crevillent “un poble viu”.

La “llista del canvi” de L’Esquerra de Crevillent queda confeccionada de la següent manera:

 1. Josep Candela Muñoz
 2. Anna vanessa Mas Gonzàlez
 3. Nicolasa Pérez Sánchez
 4. Encarni Llorens Botella
 5. Manuel Carreres Rodríguez
 6. Jose Antonio Pérez Lahiguera
 7. Susan Janet Rowland
 8. Elisa García Olivares
 9. Mari Carmen Jijona Martínez
 10. Juan Manuel Ricarte Navarro
 11. Vicent Poveda Asencio
 12. Lourdes Casanova García
 13. Jose Manuel Galipienso Navarro
 14. Alejandro Ferràndez Mas
 15. Mònica Candela Pérez
 16. Jose Francisco Escandell Rodríguez
 17. Yolanda Ferràndez Sànchez
 18. Raúl Navarro López
 19. Ruth Más García
 20. Anna María Escarabajal Más
 21. Josep Menargues Giménez

S1. Encarni Serrano Pascual

S2. Joan Lledó

S3. Manuel Ángel Hervás Cerdá

S4. Lorena Pérez Mojarro

S5. Paula María Díaz Miras

 

Crevillent, 12 abril 2019

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies