PREMI DE TEATRE BREU EN VALENCIÀ “EVARIST GARCIA”

Crevillent ( 8/6/2012).- La Regidoria de Cultura vol informar que la Diputació d’Alacant conjuntament amb la Conselleria de Turisme, Cultura i Esport ha convocat una nova edició del Premi de Teatre Breu en Valencià “Evarist Garcia”. El guardó, que arriba enguany a la seua XIII edició, està dotat amb 2.500 euros.

Les persones interessades a participar en esta iniciativa ja poden presentar els seus treballs en la Direcció Territorial de la Conselleria de Turisme, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana. Les obres hauran d’estar escrites en valencià, de temàtica lliure, originals, inèdites i que no hagen sigut premiades en un altre concurs.

El jurat estarà compost per un representant de la institució provincial i un altre de la conselleria, així com per personalitats rellevants i vinculades al món teatral i la literatura. El premi s’entregarà en el transcurs d’una Gala de Teatre en Valencià d’Alacant.

El Premi “Evarist Garcia”, que organitzen conjuntament la Diputació d’Alacant i la Conselleria de Turisme, Cultura i Esport, es va crear l’any 2000 amb l’objecte de fomentar la cultura i impulsar el teatre en valencià.

Un total de 20 treballs van concórrer l’any passat a l’edició d’este certamen, en el que va resultar guanyador l’escriptor valencià Josep Lluís Roig amb la seua obra “Tantes històries la mateixa història”

.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies