Selva: “L’alcalde es reuneix en secret amb els treballadors de SELESA per intimidar i desprestigiar la gestió directa”

El Grup Municipal demana a l’alcalde que explique el contingut de la reunió mantinguda amb els treballadors de SELESA, juntament amb els regidors Manolo Moya y José Valero.

 

Segons el grup d’esquerres considerem una “falta de transparència” que membres de l’ equip de govern del PP, encapçalats per l’ alcalde César Augusto Asencio, “es reuniren en secret” el passat dijous, sense informar a l’oposició, amb els treballadors de l’empresa privada que gestiona un servei municipal com és la recollida de brossa, tenint en compte “les declaracions del regidor Manolo Moya en relació amb el futur de la plantilla si aquest servei pasara a ser gestionat directament per l’Ajuntament, on pretén ficar la por en els treballadors davant la proposta de municipalitzar per part d’ EUPV-ERPV.”

DSC_0057 (1)

Segons el regidor d’esquerres Vicent Selva, “entenem que aquestes formes obscures i opaques no son pròpies d’un govern que se les dona de transparent i democràtic, i que si el que es pretén es informar de la realitat sobre el futur dels llocs de treball en la recollida de brossa, hauria de donar-se l’oportunitat de que, davant els treballadors, totes les forces polítiques poguérem expressar les nostres opinions. Si això no és així, -ha assenyalat Selva- l’única cosa que dona a entendre és que o tenen por de confrontar públicament els seus projectes o que s’està enganyant als treballadors per ficar por. Perque`. –ha finalitzat Selva- el que s’ha dit sobre els llocs de treball per part del PP, no és cert”.

 

Així, Selva ha posat de manifest exemples on els llocs de treball s’han mantingut una vegada que els serveis s’han municipalitzat i han passat a ser de gestió pública, com és el cas de la ciutat de Lleó, Oriola, Asp o altres llocs.

 

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies