Correllengua 2014

El Casal Jaume I de Crevillent-Acció Cultural del País Valencià ha organitzat per al proper divendres 31 d’octubre, i a partir de les 6.30 de la vesprada en el Casal JaumeI, l’actuació de Dani Miquel, el Cantacançons, un espectacle de música, contes i animació on s’apleguen trradició i modernitat i que de ben segur serà el goig dels més menuts i també dels adults. Aquesta actuació s’emmarca dins dels actes organtizats amb motiu del Correllengua 2014 que anualment organitza la nostra entitat i que enguany comptaran, també, amb una castanyada popular i un sopar amb preus populars.

IMG_20141028_144839

Així mateix, després de l’actuació tindrem l’honor de rebre la Campanya «M’agrada el valencià» (www.magradaelvalencia.cat)  de l’Associació per la llengua El Tempir, d’Elx, gràcies a la qual tots els assistents i veïns que vulguen podran passar pel photocall i dir sí al valencià amb fotos a favor de l’extensió de l’ús social de la nostra llengua.

Així doncs, des del Casal Jaume I de Crevillent convidem tots els xiquets i grans de Crevillent i la comarca perquè acudisquen a disfrutar d’aquest espectacle al qual es podrà accedir a partir d’un donatiu simbòlic de 3€.

Info de l’artista convidat:

Dani Miquel és  dolçainer ,  compositor  i  cantautor  valencià. Toca diversos instruments tradicionals, com la viola de roda i la dolçaina, essent professor de dolçaina pel conservatori José Iturbi de València. Per a alguns es tracta d’un músic ben poc etiquetable. Tal com afirma el propi autor: «Em declare Alquimista musical, gràcies a la variació de tots els instruments que m’he trobat pel camí: tant convencionals com no convencionals, els quals barrege per fer ‘Triquilisò'».

Notícies relacionades amb l’autor:
Canal 9:  http://www.youtube.com/watch?v=PZxUMwC7QaM
Actuació Col·legi Hernàndez de Castelló de la Ribera:  http://www.youtube.com/watch?v=eaQBEskJl64

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies