Esquerra Republicana ha presentat esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat per a invertir en Crevillent

Esquerra Republicana ha presentat més de 370 esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat de les quals sis corresponen a millores en Crevillent.

Els projectes que Esquerra Republicana defensarà en el Congrés dels Diputats a través del seu diputat Joan Tardà consisteixen en inversions de crèdit per emplenar buits de caràcter social i de promoció econòmica que des d’Esquerra es creuen necessàries per millorar la qualitat de vida de la gent de Crevillent. Un d’ells, la creació de l’escoleta infantil municipal de 0 a 3 anys, sent necessària per l’existència de la demanda actual i la situació econòmica de les famílies del poble.

Altre dels projectes que es defensaran des d’Esquerra Republicana serà la rehabilitació de l’Antic Hospital de Crevillent, la qual pot anar de la mà de la creació d’un centre polivalent en el mateix edifici. Com també, seguint amb l’aspecte cultural, també s’esmena la creació d’un catàleg de patrimoni històric, arquitectònic i industrial de Crevillent, pel seu interès tant turístic com acadèmic.

Des d’Esquerra Crevillent també s’ha donat suport a la promoció internacional de l’estora de Crevillent per tal de millorar la internacionalització de la imatge de la ciutat i per això no podia deixar de formar part dels Pressupostos Generals de l’Estat que des d’Esquerra es demanen.

Per últim, i per aprofundir en la millora de la qualitat de vida dels crevillentins, es fa una esmena per la creació del carril bici i altra per a la creació d’un servei de lloguer de bicicletes. Cosa que descongestionaria el trànsit i facilitaria la connexió entre la ciutat i els camps i polígons que l’envolta.

Des d’Esquerra Republicana de Crevillent s’espera que el Partit Popular, amb majoria al Congrés, done suport a estes propostes si, com diuen, volen defensar els interessos del poble. D’altra manera no s’entendria que en propostes que recullen tant de consens entre els crevillentins, el Partit Popular no fera pinya amb la formació d’esquerres per tal d’aconseguir el millor per a Crevillent.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies