Galvany “l’Alcalde manipula amb el tema del recurs ja que només hi ha un defecte de forma recurrible”

EUPV-ERPV ha eixit al pas de les declaracions de César Augusto Asencio on es jacta de la inadmissió del recurs contra el procediment del contracte de brossa i neteja viària. Des del grup municipal de l’Esquerra veuen amb sorpresa la manera de reaccionar del primer edil, ja que com confirma la resolució del Tribunal Central de Recusos Contractuals la inadmissió només prové per un defecte en la forma a l’hora de la seua redacció, en cap cas té a veure amb el fons i contingut del citat recurs.

Per al regidor Daniel Galvany “l’alcalde de Crevillent tracta de manipular en benefici seu una resolució que només ve a dir que s’ha de recórrer només una part concreta de tot l’acte de tramitació- i ha continuat- és vergonyós que isca als mitjans mesclant temes com el contenciós administratiu i la denúncia a anticorrupció que té pendents”.

Des d’EUPV-ERPV afirmen que l’alcalde només tracta de curar-se en salut davant una futura imputació o error del seu govern, perquè el mateix Alcalde en l’últim plenari de l’Ajuntament va reconèixer que el fons d’este recurs està sent matèria de debat en el món judicial. Resolucions com la del’Ajuntament de Bétera o la Sindicatura de Comptes donaria la raó a EUPV-ERPV. A més recorden que no seria la primera vegada que este Alcalde perd un judici, quan recentment ha fet perdre a les arques de l’Ajuntament cinc milions d’euros amb els terrenys de Ronda Sud.

Per últim Galvany ha afirmat “que este grup seguirà fent la seua feina d’oposició, perquè la gent ens ha votat per assegurar la correcta utilització de recursos públics, altres pareix que tenen afany en allargar contractes de sis a quinze anys que només beneficien a interessos privats”

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies