EUPV-ERPV presenta una moció per evitar la violència i les conductes intolerants en l’esport

El Grup Municipal l’Esquerra ha presentat per registre una moció per al plenari de desembre on es tracta d’eradicar conductes que es pogueren donar de violència, xenofòbia o intolerància en l’esport a Crevillent. Degut als casos recents que s’han donat i que tothom ha pogut veure als mitjans de comunicació, es tracta segons EUPV-ERPV d’actuar preventivament perquè no puguen donar-se en un futur a Crevillent.

En paraules del regidor Daniel Galvany “els clubs de Crevillent són un exemple de valors i esportivitat, però no està de més impulsar des de les institucions totes aquelles mesures que puguen eradicar futures conductes de violència o la seua apologia”. D’esta manera la coalició d’esquerres destaca entre els punts d’acord de la moció el prohibir l’entrada a les instal·lacions municipals a aquelles persones que facen ostentació o manifesten conductes contràries a l’esportivitat. Entre elles, aquelles referides al racisme, sexisme o qualsevol tipus d’intolerància.

Galvany ha afegit: “l’Ajuntament amb esta moció també haurà de promoure el diàleg amb els centres educatius i els clubs esportius per encetar campanyes que vagen enfocades a promoure la tolerància fent èmfasi en el terreny esportiu, ja que s’ha de vetllar perquè la joventut de Crevillent no es veja manipulada per estes ideologies extremes”.

Per a EUPV-ERPV és important que l’educació en valors siga posada a la pràctica en totes aquelles mesures que el consistori tinga capacitat per a desenvolupar. Per este motiu cuidar que a les instal·lacions esportives municipals no puga haver lloc per als intolerants, és per a la formació d’esquerres, una manera de curar-se en salut i apostar per un Crevillent amb un futur fraternal entre els ciutadans.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies