COMPROMÍS REALITZARA UN ACTE PUBLIC AQUEST DIVENDRES EN EL QUAL PARTICIPARA LA DIPUTADA MONICA OLTRA I JOSE MANUEL PENALVA

Crevillent a 11 de desembre, des de Compromís per Crevillent volem convidar a la ciutadania de Crevillent a l’acte que tindrà lloc el proper divendres 12 de desembre a les 19:30h al centre de majors junt a l’ambulatori.

Un acte on parlarem de Governs amb Compromís i de les primàries de la mà de la Diputada de Compromís a Les Corts Valencianes, Mónica Oltra, així com de l’actual portaveu del grup municipal a l’Ajuntament, José Manuel Penalva.

Per a la coordinadora local, Aita Mas “Estem davant el repte polític més important al qual ens hem enfrontat els últims anys, per això, esperem comptar amb la teua presència el proper divendres 12, perquè ens ajudes a tornar la decència a la societat crevillentina i valenciana. És el moment de sumar esforços i aconseguir que el 24 de maig de 2015 siga un punt d’inflexió en la gestio i el govern de les nostres institucions”.

Afegeix que “Comptar amb la presència d’una política que ha lluitat contra la nefasta gestió del PP a la Generalitat, amb la seua particular forma de denunciar així com el seu treball constant de propostes i iniciatives com és Mónica Oltra fa que aquest acte siga un pas important per al nostre col·lectiu. Comencem a construir la transformació de la política crevillentina i valenciana i a fer que governs amb Compromís siguen una realitat el proper maig tant a la Generalitat Valenciana com a l’Ajuntament de Crevillent.

El col·lectiu local de Compromís entén que davant la greu situació de crisi, retallades, copagaments, corrupción, etc. S’ha d’apostar per la coherencia i el treball d’una formació política que ha tingut sempre clar que les persones, que el poble, ha d’estar al centre de les polítiques, que les institucions han d’obrir les portes i els calaixos i ser més transparents i, per descomptat, més participatives. És el moment de formar governs amb Compromís.

 

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies