En una sala d’actes plena es va celebrar divendres passat l’acte que sota el títol Governs AMB COMPROMÍS organitzava el Grup Municipal de Comrpomís per Crevillent.

Crevillent a 15 de desembre,

Aquest acte va ser presentat per Coral Mestre i on van intervenir l’actual portaveu municipal i candidat a les primàries per a l’Alcaldia per Compromís José Manuel Penalva, així com la candidata a la Generalitat i Portaveu de la Coalició Mónica Oltra.

José M. Penalva, després d’un repàs als assumptes més controvertits suscitats en els vint anys del Govern de l’actual alcalde del PP, va desgranar els principis bàsics en què s’ha de basar un govern del canvi polític, honradesa, les persones, treball, transparència i sostenibilitat mediambiental.

 

També va destacar que és molt probable un escenari de canvi després de les pròximes eleccions municipals i autonòmiques on serà molt important tenir capacitat per escoltar i consensuar allò que siga beneficiós per a la ciutadania vinga d’on vinga. I serà fonamental fer la vida més fàcil a les persones aquest ha de ser la tasca primordial d’un nou govern progressista.

 

Penalva va animar a que la ciutadania participe en les primàries. Tenen l’oportunitat única i històrica d’escollir i ordenar els seus candidats i fins i tot presentar-se si comparteixen els valors que representem. Una fórmula de llista oberta en què molta gent planteja com canvi en un futur sistema electoral.

 

Després del portaveu municipal, va intervenir l’actual portaveu adjunta a les Corts i candidata a la Presidència de la Generalitat Valenciana Mónica Oltra, que en la seua intervenció va manifestar la necessitat d’un canvi de govern que només serà útil als ciutadans si es canvien les formes de fer política i es posa als ciutadans com centre en les prioritats, va exposar la situació de ruïna econòmica que es trobés el futur govern de la generalitat a conseqüència de la nefasta gestió duta a terme pels actuals responsables del PP i que en un futur govern Compromís prioritzaria en primer lloc l’eradicació de la pobresa infantil l’atenció als dependents i garantir els serveis bàsics als ciutadans sobre els quals l’actual govern ha descarregat totes les conseqüències de la crisi.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies