Mas a Moya: «Mentir. Insultar. Tergiversar. Debería ser su eslógan»

Crevillent a 20 de maig. Aitana Mas, regidora i portaveu local de Compromís ha manifestat avui que les declaracions del PP i del Sr. Moya en relació al conflicte de l’aigua entre comunitats de regants, són inadmissibles perquè menteix i a més insulta els veïns i veïnes dels Pontets al considerar que es deixen manipular com si foren menors d’edat.

unnamed

Afegeix Aitana Mas que «és difícil trobar al Sr. Moya una declaració en què ni insulte ni desqualifique gratuïtament als altres quan el seu Alcalde i el seu govern s’equivoquen. Vostè acaba el mandat amb el que millor sap fer, insultar, mentir i tergiversar«.

En primer lloc, menteix quan diu que volíem estar a la reunió. Tot el contrari, eren els propis veïns i veïnes i la Junta Directiva d’Els Pontets els que ens van demanar estar a la reunió perquè hi hagués màxima transparència en els acords. En segon lloc, s’estan afirmant acusacions sobre que estem difonent notícies falses de certa gravetat i no és així, el que ha de fer el Sr. Moya és no fer acusacions gratuïtes i si té un mínim de decència política anar al jutjat i denunciar o no dir mentides .

Finalment, Aitana Mas conclou que «El problema que té el PP és que acostumat a la seua majoria absoluta no sap el que és escoltar els veïns i veïnes, no sap el que és assumir que ells i elles tinguen veu pròpia i discrepant a la seua. I això és just el contrari del que s’ha de fer en política«.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies