Compromís denuncia la situació dels barrancs

El Grup Municipal Compromís per Crevillent ha denunciat reiteradament l’estat dels Barrancs del Municipi, i ni per part del Govern Municipal ni de la Confederació Hidrogràfica del Segura s’han donat respostes per a solucionar aquesta situació. En aquests moments existeix un conflicte d’interessos per part del Govern i de la Confederació per veure de qui és la competència.
Aquest Grup Municipal vol que es deixen de costat els enfrontaments i demana que es trobe una solució, ja que molts dels barrancs s’han vist encara més afectats per l’acumulació d’aigües industrials procedents de la depuradora, sobretot el “Barranc del Pollo” que es troba en una situació completament deplorable.
Per a la Regidora Dory, aquest punt es troba deteriorat des de fa mesos sense que s’aborde una solució, i demana que es treballe per a resoldre aquest problema que afecta no sols als mateixos barrancs, si no als veïns de la zona que s’han vist afectats, ja que s’impedeix el pas tant com de vehicles com de vianants.
Compromís plantejara aquesta situació a la pròxima Comissió de Medi Ambient per a què es treballe en una solució al respecte.

1447145147715 1447145184843 1447145226624

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies