Compromís se reune con UNIFAM para tratar la problemática del sector de la alfombra

Compromís es reuneix amb UNIFAM per a tractar la problemàtica del sector de la catifa.
Crevillent, 30 de novembre- Dijous passat, 26 de novembre, el Grup Municipal Compromís per Crevillent es va reunir amb UNIFAM, a petició de l’associació empresarial per a plantejar diferents iniciatives que impulsen el sector de la catifa, ja que continua travessant certes dificultats en aquests temps de crisis.
UNIFAM va demanar a Compromís que es sumarà a crear noves polítiques per a impulsar el sector, des d’activitats de promoció en les fires i en altres àmbits així com impulsar plans per a intensificar la identitat de Crevillent com a Ciutat de la Catifa .Un altre aspecte destacat va ser el foment, dins dels centres educatius, de les activitats dirigides al coneixement de l’activitat industrial de la catifa i la seua importància en el desenvolupament de Crevillent.
En aquest sentit, el Grup Municipal de Compromís, està disposat a col·laborar i a incentivar qualsevol iniciativa que supose la proliferació d’aquest sector, que històricament ha sigut molt important per a Crevillent. Entén Compromís, que recolzar al sector industrial de la catifa és donar oportunitats per a la creació de llocs de treball i en l’assoliment d’aqueix objectiu ens trobaran en el mateix camí.
D’altra banda, des de Compromís, va a presentar aquesta vesprada en el Ple Municipal, una moció que espera ser aprovada, per a fer una anàlisi i diagnòstic de l’economia local del Municipi de Crevillent, i en el qual associacions com UNIFAM han de participar.
A més, en aquesta reunió, es va tractar la possibilitat de crear el Museu Etnològic i de la Catifa, i tant l’associació UNIFAM com el Grup Municipal Compromís per Crevillent, es van comprometre a col·laborar junts en aquest assumpte.

DSC_0137 DSC_0138

Compromís se reune con UNIFAM para tratar la problemática del sector de la alfombra

Crevillent, 30 de noviembre- El pasado jueves, 26 de noviembre, el Grupo Municipal Compromís per Cevillent se reunió con UNIFAM, a petición de la asociación empresarial para plantear diferentes iniciativas que impulsen el sector de la alfombra, ya que continúa atravesando ciertas dificultades en estos tiempos  de crisis.

UNIFAM pidió a Compromís que se sumara a crear nuevas políticas para impulsar el sector, desde actividades de promoción en las ferias y en otros ámbitos así como impulsar planes para intensificar la identidad de Crevillent como  Ciudad de la Alfombra .Otro aspecto destacado fue  el  fomento, dentro de los centros educativos, de las actividades dirigidas al conocimiento de la actividad industrial de la alfombra y su importancia en el desarrollo de Crevillent.

En este sentido, el Grupo Municipal de Compromís, está dispuesto a colaborar y a incentivar cualquier iniciativa que suponga la proliferación de este sector, que históricamente ha sido muy importante para Crevillent. Entiende Compromís, que apoyar al sector industrial de la alfombra es dar oportunidades para la creación de puestos de trabajo y en el logro de ese objetivo nos encontrarán en el mismo camino.

Por otra parte, desde Compromís, va a presentar  esta tarde en el Pleno Municipal, una moción que espera ser aprobada, para hacer un análisis y diagnóstico de la economía local del Municipio de Crevillent, y en el que asociaciones como UNIFAM han de participar.

Además, en esta reunión, se trató la posibilidad de crear el Museo Etnológico y de la Alfombra, y tanto la asociación UNIFAM como el Grupo Municipal Compromís per Crevillent, se comprometieron a colaborar juntos en este asunto.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies