L’Esquerra demana celeritat en donar veu a tots els afectats dels Pontets

El Grup Municipal L’Esquerra dona suport a les reivindicacions dels veïns d’ Els Pontets crítics amb l’actual directiva de la Comunitat de Regants d’ Els Pontets, per poder formar part i estar presents a la comissió especial que tracta la problemàtica de l’aigua en la Serra de Crevillent, nascuda a partir del problema pel qual els veïns d’esta zona de Crevillent porten huit mesos sense aigua.

D’eixa manera,L’Esquerra es fa ressò de les reivindicacions d’estos veïns que venen demanant exercir el seu dret a tindre aigua. Dret que des de fa ja huit mesos està sent vulnerat, com a conseqüència de disputes entre les comunitats de regants i la paràlisi de l’administració local, i més concretament de l’alcalde.

En paraules de Vicent Selva, “és just i necessari que totes les parts implicades estiguen presents a esta comissió especial on es tracta el tema de l’aigua i si, com és el cas, una part important d’una de les comunitats no se sent representada i, a més, han portat als tribunals a la seua directiva, el plenari de la corporació que és qui va crear esta comissió ha de permetre que esta part també participe, estiga informada i aporte idees per solucionar este greu problema”.

Així, des de L’Esquerra es demana la màxima celeritat per donar resposta a un problema que està afectant a molta gent i que suposa greus problemes en la vida quotidiana de les persones que viuen en esta zona de Crevillent. Per això, ha dit Selva, “cal garantir a les persones el seu dret a l’aigua”.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies