Premi de novel-la en valencià Enric Valor, XXIII edició

Crevillent ( 14/07/2017).- La Diputació d´Alacant convoca el premi Enric Valor de novel-la en valencià 2017 dotat amb vint mil euros, únic i indivisible.

La regidoria de Cultura de l´Ajuntament de Crevillent informa que podran concórrer a aquest premi tots els escriptors que ho desitgen, excepte aquells que en qualsevol any hagen estat guadornats amb aquest premi.  Hauran de ser novel-les originalsi inedites, de tema lliure, no premiades en altres concursos, escrites en valencià.

Es presentaran tres exemplars, mecanografiats, escrits a doble espai i per una o amb dues cares, amb la grandària de lletra Times New Roman del número 12, d´extensió no inferior a 150 fulls ni superior a 250 fulls, del tipus DIN-A4 i almenys 25 línies per full i més de 60 caràcters per línea. També es podrá presentar en format digital (PDF).

Les obres, s´hauran d´enviar a la Diputacó d´Alacant, Registre General, del carrer Tucumán 8, 03005, amb la indicació “Per al Premi Enric Valor de novel-la en valencià 2017”

El termini de presentació de les obres finalitsarà el dia 30 de noviembre  de 2017.

La decisió del Premi, que es prendà durant la segona quinzena de febrero del any 2018, al lloc que es dispose, correspondrà a un jurat que nomenarà el President de la Diputació a proposta de la Comissió de Cultura i Esports, integrat per persones de prestigi recongut en el món de les lletres.

El premi podrá declarar-se desert, sempre que en el jurat hi haja majoria en aquest sentit. La resolució del jurat serà definitiva quan l´aprove la Corporació Provincial.

El lliurament del Premi es farà a Alacant o a la localitat de la província que es determina, al lloc, el día i l´hora que s´assenyale.

La Diputació d´Alacant, d´acord amb l´autor o l´autora, gestonarà amb una editorial de la Comunitat Valenciana, de prestigi reconegut, l´edició de la novel-la guanyadora.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies