César Augusto Asencio, alcalde de Crevillent, declararà en el “caso Gürtel”

S’ha conegut per la premsa que el pròxim dia 19 de gener de 2018 ha sigut citat a declarar l’alcalde de Crevillent com a testimoni en el judici de la trama Gürtel. No és la primera vegada que Asencio ha de declarar davant un Jutge per esta causa amb la qual va negar contactes. La seua declaració és conseqüència d’haver aparegut el seu nom i el seu telèfon entre els papers de les empreses encausades i haver tingut lloc en Crevillent un míting en 2008 pagat a una d’estes empreses.

Segons les últimes confessions de Francisco Correa els diners en «B» de València es traslladaven a Madrid per a guardar-lo des d’on pagava un salari a Álvaro Pérez «el Bigotes». A través del Bigotes, prossegueix l’escrit, van arribar fins a l’expresident valencià Francisco Camps i va començar a treballar la trama per al Partit Popular valencià.

La investigació de la trama Gürtel vol desmuntar una presumpta xarxa de corrupció vinculada a la direcció nacional del Partit Popular a l’època de José María Aznar i a alts càrrecs de diferents comunitats autònomes governades pel PP. Esta xarxa seria encapçalada per l’empresari Francisco Correa i dos dels seus homes de confiança, Pablo Crespo i Antoine Sánchez, que haurien establert un suposat conglomerat de negocis per aprofitar-se de fons d’entitats públiques, en particular d’alguns ajuntaments i comunitats autònomes, com ara la de Madrid i la de València. La finalitat d’este grup, segons les investigacions, era d’obtenir beneficis utilitzant com a norma comuna i freqüent les donacions i suborns a funcionaris i autoritats públiques.

Crevillent, 11 gener 2018

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies