L’Esquerra proposa que el carnet jove puga ser tramitat a Crevillent

El Grup Municipal de L’Esquerra demana a la regidoria de joventut de l’Ajuntament de Crevillent que s’adherisca a la resta de municipis que tenen conveni amb l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) perquè els joves de Crevillent puguen tramitar l’obtenció del Carnet Jove de la Generalitat al Centre Jove, ja que actualment no hi ha possibilitat d’obtenir el Carnet al nostre poble i açò dificulta que puguen accedir a tots els avantatges que este pla ofereix.

El Carnet Jove ofereix als seus usuaris tota classe de descomptes i un gran abast d’oportunitats en matèria de mobilitat, com per exemple descomptes en tot tipus de comerços, en activitats culturals i esportives, en transport o en viatges i allotjament. A més a més, cal destacar l’avantatge que suposa per als nostres joves ser usuari del Carnet Jove a l’hora de viatjar per la Unió Europea, degut a que tots els descomptes que s’ofereixen al nostre territori són també vàlids en tots els Estats membres.

Per tot açò, L’Esquerra demana al Govern Municipal que comence a treballar conjuntament amb l’Institut Valencià de la Joventut perquè els joves de Crevillent puguen començar a gaudir de les nombroses possibilitats que este Carnet que ofereix.

Crevillent, 26 octubre 2018

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies