Cresolans i cresolanes, amics i amigues del Cresol

Estem vivint tots uns moments complicats i difícils que ens limiten les nostres activitats diàries i ens fan quedar-nos a casa confinats per intentar guanyar la batalla al virus COVID-19. Aquesta situació fa que el nostre òrgan difusor, Harmonía, no puga arribar físicament als vostres domicilis. Per aquesta raó, i de manera extraordinària, enviem la revista del mes de febrer de 2020 per correu electrònic (encara que ja la tenim impresa) i us la farem arribar en paper quan la situació torne a la normalitat. Esperem i desitgem que tots estigueu bé. Tot passarà. Eixirem d’aquesta. La flama del Cresol romandrà encesa. La vostra força és la nostra força.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies