El Consell Escolar Municipal sol·licita que es baixen les ràtios de les aules de 3 anys de Crevillent

En la reunió d’ahir es van decidir també els tres dies no lectius per al pròxim curs escolar, que seran dilluns 11 d’octubre i dimarts 7 de desembre de 2021 i el divendres 18 de febrer de 2022

Crevillent (08/07/2021).- Ahir, dimecres 7 de juliol, es va celebrar en el Saló de Plens de l’Ajuntament de Crevillent el Consell Escolar Municipal en el qual es va sol·licitar a la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, a través de la Direcció Territorial d’Alacant, que es baixe la ràtio per a les aules de 3 anys de la localitat a 23 alumnes per aula per al curs escolar 2022/2023 i successius.

Segons ha explicat el regidor d’Educació, Jesús Ruiz, aquest fet es deu a la baixada constant de la natalitat en la nostra localitat, que en 2019 situa els naixements en 266, i pretén aconseguir un equilibri entre les ràtios de les 13 aules de 3 anys dels diferents centres educatius.

Un altre dels temes que es van tractar ahir va ser l’elecció dels tres dies no lectius per al pròxim curs escolar, i que seran dilluns 11 d’octubre de 2021, dimarts 7 de desembre de 2021 i divendres 18 de febrer de 2022. També es va parlar del nou decret d’organització de l’orientació educativa en el sistema educatiu valencià i es va informar que en la pròxima reunió del dia 13 de juliol s’abordaren diferents aspectes de la nova organització. Una reunió en la qual intervindrà el secretari autonòmic d’Educació i Formació Professional i la directora general d’Inclusió Educativa.

D’altra banda, es va donar lectura de la memòria del projecte d’activitats de suport educatiu i activitats extraescolars i culturals on han participat un total de 2.262 alumnes i alumnes de Crevillent, comptant amb una valoració positiva per part de tota la comunitat educativa.

  

El Consejo Escolar Municipal solicita que se bajen las ratios de las aulas de 3 años de Crevillent

 

  • En la reunión de ayer se decidieron también los tres días no lectivos para el próximo curso escolar, que serán lunes 11 de octubre y martes 7 de diciembre de 2021 y el viernes 18 de febrero de 2022

Crevillent (08/07/2021).- Ayer, miércoles 7 de julio, se celebró en el Salón de Plenos del Ayuntamiento de Crevillent el Consejo Escolar Municipal en el que se solicitó a la Conselleria de Educación, Cultura y Deporte, a través de la Dirección Territorial de Alicante, que se baje la ratio para las aulas de 3 años de la localidad a 23 alumnos y alumnas por aula para el curso escolar 2022/2023 y sucesivos.

Según ha explicado el concejal de Educación, Jesús Ruiz, este hecho se debe a la bajada constante de la natalidad en nuestra localidad, que en 2019 sitúa los nacimientos en 266, y busca conseguir un equilibrio entre las ratios de las 13 aulas de 3 años de los diferentes centros educativos.

Otro de los temas que se trataron ayer fue la elección de los tres días no lectivos para el próximo curso escolar, y que serán lunes 11 de octubre de 2021, martes 7 de diciembre de 2021 y viernes 18 de febrero de 2022. También se habló del nuevo decreto de organización de la orientación educativa en el sistema educativo valenciano y se informó que en la próxima reunión del día 13 de julio se abordaran distintos aspectos de la nueva organización. Una reunión en la que intervendrá el secretario autonómico de Educación y Formación Profesional y la directora general de Inclusión Educativa.

Por otra parte, se dio lectura de la memoria del proyecto de actividades de apoyo educativo y actividades extraescolares y culturales donde han participado un total de 2.262 alumnas y alumnos de Crevillent, contando con una valoración positiva por parte de toda la comunidad educativa.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies