Si fora pel PP Crevillent tornaria a estar paralitzada: sense teatre, sense piscina, sense millores en els serveis i amb les necessitats dels veïns sense resoldre

El Partit Popular continua mentint i manipulant les xifres i deixa clar que, de ser per ells, la localitat tornaria a estar estancada en el passat

El regidor de Bon Govern explica que el PP de Crevillent va deixar un dèficit de 800.000 euros en la tarifa del fem, incomplint la Sentència del Tribunal Suprem, i recorda que van ser ells els que van portar l’IBI al seu màxim històric en plena crisi

Crevillent (22/09/2021).- El PP de Crevillent torna a intentar danyar la imatge del Govern municipal a qualsevol preu, manipulant la informació i les xifres i basant-se en incongruències. En primer lloc, per més que el Partit Popular utilitze els impostos per a atacar al Govern municipal, el seu ajust és una mesura que hauria d’haver pres qualsevol govern per a poder millorar les infraestructures i serveis de la localitat, llevat que s’haguera volgut no fer res a Crevillent i continuar amb un poble totalment paralitzat, sense teatre, sense piscina, i amb moltes altres necessitats dels veïns i veïnes sense cobrir, com va ocórrer durant el mandat del PP, caracteritzat per la deixadesa.

Quant a les mentides del Partit Popular, el regidor de Bon Govern, Gregorio Díaz-Marta, ha volgut ressaltar que el mateix PP que critica que l’IBI enguany haja passat del 0,64 al 0,72 (augmentant 0,08 dècimes) és el que governant va portar la quota de l’IBI al seu màxim històric en plena crisi, aconseguint el 0,95 i pujant el rebut a tots els habitants del nostre municipi fins a un 34%. “Qualsevol veí o veïna de Crevillent pot comprovar que durant 12 anys el PP ha imposat un coeficient d’IBI més alt del que hi haurà aquesta anualitat. Al que cal sumar una cosa que no s’oblida: els “catastrazos” del PP dels anys 2014 i 2015” assenyala l’edil.

D’altra banda, Díaz-Marta ha recordat que la regularització de la taxa del fem no afectarà la majoria dels crevillentins i crevillentines i es deu a l’incompliment de la Sentència del Tribunal Suprem per part del Partit Popular, que ja llavors marcava que els segons habitatges havien de pagar el mateix que els primers, una cosa a la qual se suma que el PP va deixar a l’Ajuntament de Crevillent un dèficit estructural de la tarifa del fem de 800.000 euros.

Si fora per el PP, Crevillent tornaria a estar paralitzada: sense teatre, sense piscina, sense millores en els serveis i en les infraestructures, amb les necessitats dels veïns sense resoldre i repleta de ‘pufos’” afirma el regidor de Bon Govern. I recorda que gràcies a l’esforç fiscal de la ciutadania l’Ajuntament pot impulsar la revitalització del municipi amb mesures com, per exemple, les ajudes a emprenedors i autònoms gestionades des del Consistori per un valor de més d’1.100.000 euros, destinant més de mig milió de recursos propis. “La realitat és que Crevillent, a la fi, és un poble viu, en constant moviment, on s’estan duent a terme obres i actuacions que eren estrictament necessàries després dels anys de paràlisis i deixadesa del Partit Popular” afig.

Si fuera por el PP Crevillent volvería a estar paralizada: sin teatro, sin piscina, sin mejoras en los servicios y con las necesidades de los vecinos sin resolver

  • El Partido Popular continúa mintiendo y manipulando las cifras y deja claro que, de ser por ellos, la localidad volvería a estar anclada en el pasado

  • El concejal de Buen Gobierno explica que el PP de Crevillent dejó un déficit de 800.000 euros en la tarifa de la basura, incumpliendo la Sentencia del Tribunal Supremo, y recuerda que fueron ellos los que llevaron el IBI a su máximo histórico en plena crisis

Crevillent (22/09/2021).- El PP de Crevillent vuelve a enfrascarse en intentar dañar la imagen del Gobierno municipal a cualquier precio, manipulando la información y las cifras y basándose en incongruencias. En primer lugar, por más que el Partido Popular utilice los impuestos para atacar al Gobierno municipal, su ajuste es una medida que tendría que haber tomado cualquier gobierno para poder mejorar las infraestructuras y servicios de la localidad, a menos que se hubiera querido no hacer nada en Crevillent y continuar con un pueblo totalmente paralizado, sin teatro, sin piscina, y con otras muchas necesidades de los vecinos y vecinas sin cubrir, como ocurrió durante el mandato del PP, caracterizado por la dejadez.

En cuanto a las mentiras del Partido Popular, el concejal de Buen Gobierno, Gregorio Díaz-Marta, ha querido resaltar que el mismo PP que critica que el IBI este año haya pasado del 0,64 al 0,72 (aumentando 0,08 décimas) es el que gobernando llevó la cuota del IBI a su máximo histórico en plena crisis, alcanzando el 0,95 y subiendo el recibo a todos los habitantes de nuestro municipio hasta un 34%. “Cualquier vecino o vecina de Crevillent puede comprobar que durante 12 años el PP ha impuesto un coeficiente de IBI más alto del que habrá esta anualidad. A lo que hay que sumar algo que no se olvida: los catastrazos del PP de los años 2014 y 2015” señala el edil.

Por otro lado, Díaz-Marta ha recordado que la regularización de la tasa de la basura no afectará a la mayoría de los crevillentinos y crevillentinas y se debe a el incumplimiento de la Sentencia del Tribunal Supremo por parte del Partido Popular, que ya entonces marcaba que las segundas viviendas debían pagar lo mismo que las primeras, algo a lo que se suma que el PP dejó en el Ayuntamiento de Crevillent un déficit estructural de la tarifa de la basura de 800.000 euros.

“Si fuera por el PP, Crevillent volvería a estar paralizada: sin teatro, sin piscina, sin mejoras en los servicios y en las infraestructuras, con las necesidades de los vecinos sin resolver y repleta de pufos” afirma el concejal de Buen Gobierno. Y recuerda que gracias al esfuerzo fiscal de la ciudadanía el Ayuntamiento puede impulsar la revitalización del municipio con medidas como, por ejemplo, las ayudas a emprendedores y autónomos gestionadas desde el Consistorio por un valor de más de 1.100.000 euros, destinando más de medio millón de recursos propios. “La realidad es que Crevillent, al fin, es un pueblo vivo, en constante movimiento, donde se están llevando a cabo obras y actuaciones que eran estrictamente necesarias tras los años de parálisis y dejadez del Partido Popular” añade.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies