La Biblioteca Municipal presenta la programación de actividades para el último trimestre

La Biblioteca Municipal presenta la programació d’activitats de l’últim trimestre

  • Ja està disponible també el Butlletí de novetats d’octubre que recull una selecció de llibres que tracten el Desastre d’Annual i la Guerra del Rif amb motiu del centenari de la derrota d’Annual

 La Biblioteca Municipal Enric Valor de Crevillent ha presentat una sèrie d’activitats programades per a l’últim trimestre de l’any. Representacions de contacontes o espectacles de màgia són alguns dels actes que tindran lloc coincidint amb dies assenyalats com el Dia de les Biblioteques, el Dia Internacional de l’Erradicació de la Violència contra la dona,   Halloween o les celebracions nadalenques. Aquests, tindran lloc el divendres a les 18:00 hores al hall de la Biblioteca i estan destinats al públic familiar. L’entrada és lliure fins a completar aforament. 

A més, s’han oferit als col·legis diverses activitats com les visites guiades i teatralitzades a la biblioteca, tallers, sessions de teatre i contacontes, així com altres contemplades als mateixos centres educatius, evitant així el desplaçament de l’alumnat. 

Per a les vacances nadalenques s’ha programat de nou el Taller de Robòtica, per a xiquets i xiquetes de 7 a 12 anys. A aquesta activitat, molt demandat entre els menuts, aprendran sota la supervisió d’un monitor especialitzat a construir robots desenvolupant el sentit de la lògica, la creativitat i l’enginy. Tindrà lloc del 27 al 30 de desembre, de 10 a 13 h a la Biblioteca, sempre amb inscripció prèvia. 

També durant el període nadalenc i abans que l’alumnat comence les seues vacances, es desenvoluparà la representació teatral “Indiana Bones y el misterio de los monstruos de Ítaca”, en la qual un panteòleg contarà, d’una manera molt divertida i a través de fòssils de suposats éssers mitològics, les històries que rodegen a aquests, fent especial menció a L’Odissea d’Homer i relatant les principals aventures d’Ulisses al seu viatge de tornada a Ítaca. 

D’altra banda, s’ha représ l’activitat tant del Club de Lectura infantil, que tant d’èxit té entre els més menuts anys enrere, com la de la Biblioteca al carrer, activitat que apropa el servei de Biblioteca a tres de les pedanies de Crevillent. 

Aquest mes, amb motiu de la celebració del centenari de la derrota d’Annual, des de la Biblioteca s’ha realitzat, per al seu Butlletí de Novetats, una selecció de llibres que tracten el Desastre d’Annual i la Guerra del Rif. Alguns dels títols seleccionats com Recomanacions són “Les imatges del desastre”. Annual 1921, d’Antoni Carrasco García; 1921: El Rif, de Javier Yuste i Antoni Gil o El desastre de Annual. Els espanyols que lluitaren a l’Àfrica, de Gerardo Muñoz Lorente. Entre les novetats destacades hi ha títols com Los vencejos, de Fernando Aramburu; De ninguna parte i De cap lloc, de Julia Navarro; Tàndem, de Maria Barbal (Premi Josep Pla) o No tots els homens viuen al món de la mateixa manera, de Jean-Paul Dubois (Premi Goncourt). Quant a les novetats per al públic infantil i juvenil, podran trobar títols com el Premi Emili Teixidor 2021, El concert més animal, d’Anna Fité; El gran libro de magia de Isadora Moon, de Harriet Muncaster o la última publicació de Laura Gallego, El último emperador.

La Biblioteca Municipal presenta la programación de actividades para el último trimestre

 

  • Ya está disponible también el Boletín de novedades de octubre que recoge una selección de libros que tratan el Desastre de Annual y la Guerra del Rif con motivo del centenario de la derrota de Annual

 

 La Biblioteca Municipal Enric Valor de Crevillent ha presentado una serie de actividades programadas para el último trimestre del año. Representaciones de cuentacuentos o espectáculos de magia son algunos de los eventos que tendrán lugar coincidiendo con días señalados como el Día de las Bibliotecas, el Día Intenacional por la Erradicación de la Violencia contra la Mujer, Halloween o las fiestas navideñas. Estos tendrán  lugar los viernes a las 18:00 horas en el hall de la Biblioteca y están destinados al público familiar. La entrada es libre hasta completar aforo.

Además se han ofrecido a los colegios diversas actividades como las visitas guiadas y teatralizadas a la biblioteca, talleres, sesiones de teatro y cuentacuentos, así como otras contempladas en los propios centros educativos, evitando así el desplazamiento del alumnado.

Para las vacaciones navideñas se ha programado de nuevo el Taller de Robótica, para niños y niñas de 7 a 12 años. En esta actividad, muy demandada entre los pequeños, aprenderán bajo la supervisión de un monitor especializado a construir robots desarrollando el sentido de la lógica, la creatividad y el ingenio. Tendrá lugar del día 27 al 30 de diciembre, de 10 a 13 h. en la Biblioteca, siempre con inscripción previa.

También durante el periodo navideño y antes de que el alumnado empiece sus vacaciones, se desarrollará la representación teatral “Indiana Bones y el misterio de los monstruos de Ítaca”, en la que un paleontólogo contará, de una manera muy divertida y a través de fósiles de supuestos seres mitológicos, las historias que rodean a estos, haciendo especial mención a La Odisea de Homero y relatando las principales aventuras de Ulises en su viaje de vuelta a Ítaca.

Por otro lado, se ha retomado la actividad tanto del Club de Lectura infantil, que tanto éxito tiene entre los más pequeños año tras año, como la de la Biblioteca en la calle, actividad que acerca el servicio de la biblioteca a tres de las pedanías de Crevillent.

Este mes, con motivo de la celebración del centenario de la derrota de Annual, desde la Biblioteca se ha realizado, para su Boletín de Novedades, una selección de libros que tratan el Desastre de Annual y la Guerra del Rif. Algunos de los títulos seleccionados como Recomendaciones son “Las imágenes del desastre”. Annual 1921, de Antonio Carrasco García; 1921: El Rif, de Javier Yuste y Antonio Gil o El Desastre de Annual. Los españoles que lucharon en África, de Gerardo Muñoz Lorente. Entre las novedades destacadas hay títulos como Los vencejos, de Fernando Aramburu; De ninguna parte y De cap lloc, de Julia Navarro; Tàndem, de Maria Barbal (Premi Josep Pla) o No tots els homens viuen al món de la mateixa manera, de Jean-Paul Dubois (Premi Goncourt). En cuanto a las novedades para público infantil y juvenil, podrán encontrar títulos como el Premi Emili Teixidor 2021, El concert més animal, de Anna Fité; El gran libro de magia de Isadora Moon, de Harriet Muncaster o la última publicación de Laura Gallego, El último emperador.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies