El PP de Crevillent vuelve a hacer un nuevo ridículo, ahora con las luces de Navidad

El PP de Crevillent torna a fer un nou ridícul, ara amb les llums de Nadal

Una vegada més, el regidor Pedro García Magro ha tornat a criticar una nova proposta de la Regidoria de Festes, esta vegada pel que respecta a les llums de Nadal. Açò ens recorda a quan va eixir també criticant la Barraca Municipal del primer any del Govern del Canvi sense donar ni tan sols l’oportunitat a que passara i quedant posteriorment en evidència.

Per al regidor de Festes, esta vegada la impaciència en criticar del Partit Popular ha anat un pas més enllà, ja que demostra que el Sr. García Magro no s’ha llegit ni tant sols el contracte que tant s’ha afanyat a criticar. Des del Partit Popular de Crevillent s’entesten en repetir que no hi ha novetats en el contracte d’il·luminació i literalment argumenten que “los crevillentinos no verán mejorado este servicio de iluminación con nuevas calles, edificios o elementos”.

En paraules de Josep Candela, regidor de Festes, és “tremendo” que un regidor de l’Ajuntament faça crítiques al govern i que no s’informe prèviament quan el contracte pot ser consultat per tot el món a través d’internet en la plataforma de licitacions de l’Estat. Si havera llegit veuria que sí hi ha novetats tant de carrers, com d’elements, com de decoració davant d’edificis.

Entre els carrers nous que s’il·luminaran es troben Salut, Àngel, Serrano, Boquera Calvari, Reis Catòlics, Avinguda de la Llibertat o Sant Vicent Ferrer, que tindrà il·luminada la seua massa d’arbres com a primer aparador del municipi. Entre els elements hi haurà un arbre molt més monumental que el que es posava en la plaça de la C. Valenciana i en una nova ubicació. En el seu lloc, en la plaça que alberga la majoria de bars i restaurants, hi haurà una caixa de regal gegant visitable i l’arbre de la plaça vindrà decorat amb estrelles de 3 metres que amb el nou betlem municipal crearà una gran estampa nadalenca en la plaça. Sobre la decoració d’edificis, just davant de l’església del Pont s’instal•larà un Betlem amb figures de llums.

A més, el Sr. Garcia Magro al·ludeix al preu, obviant les novetats, però també obviant que ara el contracte anual passa a tenir incorporat coses que fins ara s’estaven pagant fora del contracte, un contracte de l’època del Partit Popular que ja havia complit els sis anys màxims i que estava totalment desfasat. Contractes com els de la instal·lació de llums de la Barraca Municipal o del Mercat Medieval passen a estar regularitzats incloent-se dins d’un contracte anual que abans no ho tenia.

Per últim, s’ha decidit treure només un contracte d’un any per l’elevat preu dels components degut a la crisi xinesa i que està afectant a contractes com aquest, podent-se revisar l’any vinent si baixen els preus. No obstant, se li recorda al Sr. García Magro que la revisió de preus és la que és, la del preu del mercat, i que són els tècnics i no els polítics qui fan estos càlculs.

“Si el que pretenia el Partit Popular era que deixàrem a Crevillent o algun carrer dels proposats sense llums de Nadal que ho diga clarament, però fer referència a preus de fa sis anys pel que fa a il·luminació és senzillament una absurditat” ha manifestat Josep Candela. “Però vist els arguments que donen no és seriós que si el PP vol fer crítica destructiva, com fa des de que no governa Crevillent, que damunt per a fer-la no siguen capaços ni de llegir-se un plec tècnic on ho especifica tot per a estalviar-nos a tots un nou ridícul. El que molesta de veritat al Partit Popular és que haja un govern amb idees noves i no repetitives com es dedicava a fer durant anys el Partit Popular, que com es diu popularment, no eixíem de pa i peixet”.

El PP de Crevillent vuelve a hacer un nuevo ridículo, ahora con las luces de Navidad

Una vez más, el concejal Pedro García Magro ha vuelto a criticar una nueva propuesta de la concejalía de Fiestas, esta vez por lo que respecta a las luces de Navidad. Esto nos recuerda a cuándo salió también criticando la Barraca Municipal del primer año del Govern del Canvi sin dar ni siquiera la oportunidad a que esta pasase y quedando posteriormente en evidencia.

Para el concejal de Fiestas, esta vez la impaciencia al criticar del Partido Popular ha ido un paso más allá, puesto que demuestra que el Sr. García Magro no se ha leído ni siquiera el contrato que tanto se ha apresurado a criticar. Desde el Partido Popular de Crevillent se empeñan en repetir que no hay novedades en el contrato de iluminación y literalmente argumentan que “los crevillentinos no van a ver mejorado este servicio de iluminación con nuevas calles, edificios o elementos”.

En palabras de Josep Candela, concejal de Fiestas, es «tremendo» que un concejal del Ayuntamiento haga críticas al gobierno y que no se informe previamente, cuando el contrato puede ser consultado por todo el mundo a través de internet en la plataforma de licitaciones del Estado. Si lo hubiese leído vería que sí hay novedades tanto de calles, como de elementos, como de decoración frente a edificios.

Entre las calles nuevas que se iluminarán se encuentran, Salud, Ángel, Serrano, Boquera Calvario, Reyes Católicos, Avenida de la Libertad o San Vicente Ferrer, que estará iluminada su masa de árboles como primer escaparate que se ve del municipio. Entre los elementos nuevos habrá un árbol mucho más monumental que el que se ponía en la plaza de la C. Valenciana y en una nueva ubicación. En su lugar, en la plaza que alberga la mayoría de bares y restaurantes, habrá una caja de regalo gigante visitable de 5 metros, como el árbol de la plaza de la Constitución, que vendrá decorado con estrellas de 3 metros y junto al nuevo belén municipal creará una gran estampa navideña. Sobre la decoración de edificios, justo enfrente de la iglesia del Pont se instalará un Belén hecho con figuras de luces.

Además, el sr. Garcia Magro alude al precio, obviando las novedades, pero también obviando que ahora el contrato anual pasa a tener incorporado cosas que hasta ahora se estaban pagando fuera del contrato, un contrato de la época del Partido Popular que ya había cumplido sus seis años máximos y que estaba totalmente desfasado. Contratos como los de la instalación de luces de la Barraca Municipal o del Mercado Medieval pasan a estar regularizados incluyéndose dentro de un contrato anual que antes no lo tenía.

Por último, se ha decidido sacar sólo un contrato de un año por el elevado precio de los componentes debido a la crisis de China y que está afectando a contratos como éste, pudiendo revisarse el próximo año si bajan los precios. Sin embargo, se le recuerda al Sr. García Magro que la revisión de precios es la que es, la del precio del mercado, y que son los técnicos y no los políticos quienes realizan estos cálculos.

«Si lo que pretendía el Partido Popular era que dejásemos a Crevillent o alguna calle de las propuestas sin luces de Navidad que lo diga claramente, pero hacer referencia a precios de hace seis años en cuanto a iluminación es sencillamente una absurdidad» ha manifestado Josep Candela. “Pero visto los argumentos que dan no es serio que si el PP quiere hacer crítica destructiva como hace desde que no gobierna Crevillent, que encima para hacerla no sean capaces ni de leerse un pliego técnico donde lo especifica todo para ahorrarnos a todos un nuevo ridículo. Lo que le molesta de verdad al Partido Popular es que haya un gobierno con ideas nuevas y no repetitivas como se dedicó a hacer durante años el Partido Popular, que como se dice popularmente, no eixíem de pa i peixet”.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies