L’Ajuntament de Crevillent i Ecovidrio animen al reciclatge de vidre en les festes de Moros i cristians mitjançant la campanya “La reconquesta del vidre”

En aquesta edició participen trenta municipis de la Comunitat Valenciana que competiran per ser la població que més s’involucre amb el reciclatge de vidre durant les festes de 2022

Crevillent (26/09/2022).- L’Ajuntament de Crevillent i Ecovidrio llancen la campanya “La reconquesta del vidre”, que consisteix en una competició en la qual participen una trentena de poblacions, l’objectiu és vore quina és la que més recicla en funció del nombre de festers i festeres.

La campanya pretén inculcar a la ciutadania de Crevillent, i especialment a les comparses, la importància de separar selectivament els residus d’envasos de vidre durant el transcurs de les festes. Per a això, s’ha fet lliurament de poals amb rodes per a facilitar la tasca de reciclar i s’han decorat contenidors amb la imatge d’aquesta iniciativa.

A més, els dies 1 i 2 d’octubre, educadors ambientals informaran festers i altres integrants del veïnat sobre la importància de reciclar vidre, així com dels seus beneficis ambientals. També col·laboraran de manera conjunta amb les comparses per a facilitar-los el reciclatge dels seus envasos de vidre. Amb l’objectiu de motivar els locals a atendre correctament els educadors ambientals i animar-los a emprendre aquesta tasca, s’entregarà com a obsequi un original portamàscares.

En aquesta edició de “La reconquesta del vidre” participen una trentena de municipis de la Comunitat Valenciana, els quals competiran per a ser la població que més s’involucre amb el reciclatge de vidre durant les festes, incloent-hi la difusió de la campanya. Els guanyadors de cada categoria en què es divideix el concurs (Atabales, Darbukas i Dolçaines) rebran un trofeu que els acredita com el municipi més reciclador de les festes. Crevillent participa en la categoria Atablaes, que engloba municipis amb més de 2.500 festers i festeres.

Totes les comparses implicades activament en la campanya i que reciclen correctament els residus d’envasos de vidre, entraran en el sorteig d’un dispensador de vidre exclusiu amb la imatge de la campanya. D’altra banda, també es realitzaran sis promocions en línia en el web www.lareconquistadelvirio.es amb preguntes sobre reciclatge d’envasos de vidre i les festes de Moros i Cristians. En aquestes promocions, els participants que responguen correctament les preguntes podran guanyar un exclusiu minigú de “La reconquesta del vidre”.

El Ayuntamiento de Crevillent y Ecovidrio animan al reciclaje de vidrio en las fiestas de Moros y Cristianos mediante la campaña “La Reconquista del Vidrio”

 

  • En esta edición participan treinta municipios de la Comunidad Valenciana que competirán por ser la población que más se involucre con el reciclaje de vidrio durante las fiestas de 2022

Crevillent (26/09/2022).- El Ayuntamiento de Crevillent y Ecovidrio lanzan la campaña “La Reconquista del Vidrio”, que consiste en una competición en la que participan una treintena de poblaciones, el objetivo es ver cuál de ellas es la que más recicla en función del número de festeros.

La campaña pretende inculcar a la ciudadanía de Crevillent, y especialmente a las comparsas, la importancia de separar selectivamente los residuos de envases de vidrio durante el transcurso de las fiestas. Para ello, se ha hecho entrega de cubos con ruedas para facilitar la labor de reciclar y se han decorado contenedores con la imagen de esta iniciativa.

Además, los días 1 y 2 de octubre, educadores ambientales informarán a festeros y otros integrantes de la vecindad sobre la importancia de reciclar vidrio, así como de sus beneficios ambientales. También colaborarán de forma conjunta con las comparsas para facilitarles el reciclado de sus envases de vidrio. Con el objetivo de motivar a los locales a atender correctamente a los educadores ambientales y animarles a emprender esta tarea, se entregará como obsequio un original porta-mascarillas.

En esta edición de “La Reconquista del Vidrio” participan una treintena de municipio de la Comunitat Valenciana, los cuales competirán por ser la población que más se involucre con el reciclaje de vidrio durante las fiestas, incluyendo la difusión de la campaña. Los ganadores de cada categoría en las que se divide el concurso (Atabales, Darbukas y Dolçaines) recibirán un trofeo que les acredita como el municipio más reciclador de las fiestas. Crevillent participa en la categoría Atablaes, que engloba a municipios con más de 2.500 festeros y festeras.

Todas las comparsas implicadas activamente en la campaña y que reciclen correctamente los residuos de envases de vidrio, entrarán en el sorteo de un dispensador de vidrio exclusivo con la imagen de la campaña. Por otra parte, también se realizarán seis promociones online en la web www.lareconquistadelvirio.es con preguntas sobre reciclaje de envases de vidrio y las fiestas de Moros y Cristianos. En estas promociones, los participantes que respondan correctamente a las preguntas podrán ganar un exclusivo minigú de “La Reconquista del vidrio”.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies