La Biblioteca Municipal de Crevillent organitza diverses activitats infantils per al dia de la biblioteca i Tots Sants en aquest mes d’octubre

Ja està obert el termini d’inscripció per als diversos tallers, contacontes i activitats que es duran a terme a la Biblioteca Municipal al llarg d’aquest mes. Els diferents esdeveniments van dirigits a xiquets i xiquetes les edats dels quals oscil·len entre els 5 i els 12 anys

Crevillent (11/10/2022).- Aquest mes d’octubre la Biblioteca Municipal de Crevillent ha organitzat una sèrie de tallers i activitats per als xiquets i xiquetes del municipi. Els motius d’aquesta sèrie d’esdeveniments són tant el dia de la Biblioteca, que se celebra el 24 d’octubre, com la festa de Tots Sants. Les inscripcions per a participar en qualsevol de les activitats estan obertes des del 5 d’octubre, s’atendran per estricte ordre de presentació a la Biblioteca Municipal.

Les activitats comencen el dia 24 al matí en el qual tindrà lloc l’acte de lliurament de premis del Concurs de punts de llibre. En aquesta jornada es convidaran les classes dels xiquets i xiquetes guanyadors a participar en una activitat de Escape Room anomenada “Perdidas en las letras”. Els participants hauran de valdre’s del seu enginy per a resoldre una sèrie d’enigmes que els permetran eixir de l’estança. A la vesprada, en concret a les 18.00 h. es tornarà a realitzar aquesta activitat, però aquesta vegada oberta al públic infantil d’entre 9 i 12 anys. Per a participar-hi és necessari que s’inscriguen prèviament a la Biblioteca Municipal.

D’altra banda, i davant la proximitat de la festa de Tots Sants, s’han preparat diverses activitats. La primera tindrà lloc el dijous 27 a les 18.00 h. i es tracta d’un taller de joc de cartes anomenat “La Caixa de la Per”, organitzat per l’Agència de Promoció del Valencià (AVIVA Crevillent) i dirigit a xiquetes i xiquets de 8 a 12 anys. Després d’aquesta activitat, el divendres 28 tindrà lloc a les 17.00 h. el taller “Les pocions màgiques de la bruixa”, dirigit a un públic d’entre 5 i 10 anys. En aquest taller, amb pintura de neó i elements senzills com el bicarbonat, espuma d’afaitar i vinagre entre altres, els participants es convertiran en aprenents de la sàvia bruixota. Per a finalitzar amb les activitats, després de l’anterior taller, tindrà lloc el contacontes “El misteri de la casa encantada” a càrrec d’Entucole Teatre i organitzat per AVIVA Crevillent. Aquesta activitat es durà a terme  a les 18.30 h. i l’entrada serà lliure fins a completar aforament.

Tant la directora de la Biblioteca com el Regidor de Cultura, esperen que les activitats programades siguen de l’interés del veïnat de Crevillent. També aprofiten l’ocasió per a recordar-los que l’horari d’obertura de la Biblioteca és de 09.30 a 13.30 h. Així mateix, poden realitzar les seues sol·licituds per a préstec o qualsevol altra consulta a través del correu electrònic biblioteca@crevillent.es o en el telèfon 96 540 65 10.

 

La Biblioteca Municipal de Crevillent organiza varias actividades infantiles para el día de la biblioteca y Halloweenen este mes de Octubre

 

  • Ya esta abierto el plazo de inscripción para los diversos talleres, cuentacuentos y actividades que se llevarán a cabo en la Biblioteca Municipala lo largo de este mes. Los distintos eventos van dirigidos a niños y niñas cuyas edades oscilen entre los 5 hasta los 12 años

Crevillent (11/10/2022).- Este mes de octubre la Biblioteca Municipal de Crevillent ha organizado una serie de talleres y actividades para los niños y niñas del municipio. El motivo de esta serie de eventos es tanto el día de la Biblioteca, que se celebra el 24 de octubre, como la fiesta de Halloween. Las inscripciones para participar en cualquiera de las actividades están abiertas desde el 5 de octubre, se atenderán por estricto orden de presentación en la Biblioteca Municipal.

Las actividades comienzan el día 24 por la mañana en el que tendrá lugar el acto de entrega de premios del Concurso de Marcapáginas. En esta jornada se invitará a las clases de los niños y niñas ganadores a participar en una actividad de Escape Room llamada “Perdidas en las letras”. Los participantes tendrán que valerse de su ingenio para resolver una serie de enigmas que les permitirán salir de la estancia. Por la tarde, en concreto a las 18:00 h. se volverá a realizar esta actividad, pero esta vez abierta al público infantil de entre 9 y 12 años. Para participar en la misma es necesario que se inscriban previamente en la Biblioteca Municipal.

Por otro lado, y ante la proximidad de la fiesta de Halloween, se han preparado diversas actividades. La primera de ellas tendrá lugar el jueves 27 a las 18:00 h. y se trata de un taller de juego de cartas llamado “La Caixa de la Por”, organizado por Aviva Crevillent y dirigido a niñas y niños de 8 a 12 años. Tras esta actividad, el viernes 28 tendrá lugar a las 17:00 h. el taller “Las pociones mágicas de la bruja”, dirigido a un público de entre 5 y 10 años. En este taller, con pintura de neón y elementos sencillos como el bicarbonato, espuma de afeitar y vinagre entre otros, los participantes se convertirán en aprendices de la sabia bruja. Para finalizar con las actividades, tras el anterior taller, tendrá lugar el cuentacuentos “El misteri de la casa encantada” a cargo de Entucole Teatre y organizado por Aviva Crevillent. Esta actividad se llevará a cabo a las 18:30 h. y la entrada será libre hasta completar aforo.

Tanto la directora de la Biblioteca como el Concejal de Cultura, esperan que las actividades programadas sean del interés del vecindario de Crevillent. También aprovechan la ocasión para recordarles que el horario de apertura de la Biblioteca es de 09:30 a 13:30 h. Así mismo, pueden realizar sus solicitudes para préstamo o cualquier otra consulta a través del correo electrónico biblioteca@crevillent.es o en el teléfono 96 540 65 10.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies