Compromís per Crevillent renova la seua Executiva Local

La coalició local tria per unanimitat a Virginia Moriel com a nova Portaveu Local i a Noemí Candela com a nova Secretària d’Organització en l’Assemblea celebrada el passat dilluns

Crevillent (25/10/2022).- El passat dilluns, i aprofitant la convocatòria de l’Assemblea Local de Compromís per Crevillent per a elegir el mètode d’Eleccions Primàries per a les pròximes eleccions locals del mes de maig de 2023, el Col·lectiu Local de Compromís va votar també la renovació del Consell Executiu Local del partit.

La proposta realitzada pel Consell Executiu sortint per als membres del nou era clara, i després d’exposar-se en l’Assemblea Local del partit, va comptar amb el suport de tots els integrants d’aquesta Assemblea. La gran validesa dels nous membres proposats i el seu recorregut dins de la coalició local de Compromís, va obtindre el suport de tots els assistents.

Després de sotmetre a votació, la nova proposta del Consell Executiu va ser aprovada per unanimitat de tots els presents en el moment de la votació, quedant així constituït un nou Consell amb una important presència de les dones de Compromís per Crevillent, de tal manera que la nova Executiva va quedar conformada de la següent forma, comptant per primera vegada amb un membre de Més Compromís:

Portaveu de Compromís per Crevillent: Virgínia Moriel (Iniciativa)

Secretària d’Organització: Noemí Candela (Iniciativa)

Secretari de Finances: Francisco Ferrandez (Iniciativa)

Vocal 1: Estefanía Salinas (Iniciativa)

Vocal 2: Jesús Ruiz (Iniciativa)

Vocal 3: Joan Miquel Tomàs (Més Compromís)

Per part de Virgínia Moriel, portaveu del col·lectiu, i de Noemí Candela, Secretària d’Organització, “renovem l’equip executiu en un moment clau per a Compromís. Estem a les portes d’una nova legislatura i des de l’executiva continuem la tasca de l’anterior amb molta il·lusió i força. Compromís és un partit participatiu, centrat en les persones i en les seues necessitats i treballarem pel seu benestar des de tots els àmbits.”

Virginia y Noemí també han volgut aprofitar per donar les gràcies a l’anterior executiva i al col·lectiu local pel suport i confiança en el nou equip.

 

Compromís per Crevillent renueva su Ejecutiva Local

  • La coalición local elige por unanimidad a Virginia Moriel como nueva Portavoz Local y a Noemí Candela como nueva Secretaria de Organización en la Asamblea celebrada el pasado lunes

Crevillent (25/10/2022).- El pasado lunes, y aprovechando la convocatoria de la Asamblea Local de Compromís per Crevillent para elegir el método de Elecciones Primarias para las próximas elecciones locales del mes de mayo de 2023, el Colectivo Local de Compromís votó también la renovación del Consejo Ejecutivo Local del partido.

La propuesta realizada por el Consejo Ejecutivo saliente para los miembros del nuevo era clara, y tras exponerse en la Asamblea Local del partido, contó con el apoyo de todos los integrantes de dicha Asamblea. La gran validez de los nuevos miembros propuestos y su recorrido dentro de la coalición local de Compromís, obtuvo el respaldo de todos los asistentes.

Tras someter a votación, la nueva propuesta de Consejo Ejecutivo fue aprobada por unanimidad de todos los presentes en el momento de la votación, quedando así constituido un nuevo Consejo con una importante presencia de las mujeres de Compromís per Crevillent, de tal manera que la nueva Ejecutiva quedó conformada de la siguiente forma, contando por primera vez con un miembro de Més Compromís:

Portaveu de Compromís per Crevillent: Virginia Moriel (Iniciativa)

Secretària d’Organització: Noemí Candela (Iniciativa)

Secretari de Finances: Francisco Ferrandez (Iniciativa)

Vocal 1: Estefanía Salinas (Iniciativa)

Vocal 2: Jesús Ruiz (Iniciativa)

Vocal 3: Joan Miquel Tomàs (Més Compromís)

Por parte de Virginia Moriel, portavoz del colectivo, y de Noemí Candela, Secretaria de Organización, “renovem l’equip executiu en un moment clau per a Compromís. Estem a les portes d’una nova legislatura i des de l’executiva continuem la tasca de l’anterior amb molta il·lusió i força. Compromís és un partit participatiu, centrat en les persones i en les seues necessitats i treballarem pel seu benestar des de tots els àmbits.”

Virginia y Noemí també han volgut aprofitar per donar les gràcies a l’anterior executiva i al col·lectiu local pel suport i confiança en el nou equip.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies