Crevillent recull la seua “Q” de qualitat turística al Palau de Cibeles a Madrid

L’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola va entregar a l’alcalde aquest distintiu concedit a l’Oficina de Turisme de Crevillent en la Nit Q 23, un acte presidit per la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, i el president del ICTE, Miguel Mirones

 

Crevillent (20/01/2023).- Anit, a les 21.00 hores, a la Galeria de Cristall del Palau de Cibeles de l’Ajuntament de Madrid va començar la gal·la “Nit Q 23” en la qual es va fer lliurament dels diplomes i reconeixements concedits per l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE).

Durant l’acte, que va estar presidit per la ministra d’Indústria Comerç i Turisme, Reyes Maroto, i el president del ICTE, Miguel Mirones, se li va entregar a l’alcalde José Manuel Penalva el distintiu Q de qualitat turística, concedit recentment a la Tourist Info de Crevillent.

A l’esdeveniment va assistir el regidor de Turisme, Josep Candela, el primer tinent d’alcalde i regidor d’Indústria i Comerç, Manuel Penalva, l’actual promotora turística municipal, així com representants de l’Associació de Moros i Cristians de Crevillent i de la Federació de Confraries i Germanors de la Setmana Santa, en raó de les dues festes declarades d’Interés Turístic Internacional de la localitat.

L’alcalde crevillentí ha assenyalat que amb aquest segell “Q” se certifica que la Tourist info compleix amb exigents criteris de qualitat i professionalitat en la gestió quant als serveis prestats a les persones que visiten la localitat i ha avançat que des del Govern municipal es continuarà avançant en matèria turística per a continuar revitalitzant la localitat i impulsant per conseqüència l’economia local.

Per part seua, Josep Candela, ha afirmat que la certificació posa de manifest l’atenció i la cura proporcionades des de l’àrea de Turisme als turistes que visiten la localitat, ja que l’auditoria externa prèvia a ell compta amb criteris molt exigents. A més, ha ressaltat que aquest reconeixement a partir d’ara afavorirà a l’hora d’aconseguir majors subvencions del Ministeri de Turisme i de la Conselleria, ja que any rere any els requisits per a accedir a elles són més estrictes.

  

Crevillent recoge su “Q” de calidad turística en el Palacio de Cibeles en Madrid

 

  • El Instituto para la Calidad Turística Española hizo entrega al alcalde de este distintivo concedido a la Oficina de Turismo de Crevillent en la Noche Q 23, un acto presidido por la ministra de Industria, Comercio y Turismo, Reyes Maroto, y el presidente del ICTE, Miguel Mirones

Crevillent (20/01/2023).- Anoche, a las 21:00 horas, en la Galería de Cristal del Palacio de Cibeles del Ayuntamiento de Madrid dio comienzo la gala “Noche Q 23” en la que se hizo entrega de los diplomas y reconocimientos concedidos por el Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE).

Durante el acto, que estuvo presidido por la ministra de Industria Comercio y Turismo, Reyes Maroto, y el presidente del ICTE, Miguel Mirones, se le entregó al alcalde José Manuel Penalva el distintivo Q de calidad turística, concedido recientemente a la Tourist Info de Crevillent.

Al evento asistió el concejal de Turismo, Josep Candela, el primer teniente de alcalde y concejal de Industria y Comercio, Manuel Penalva, la actual promotora turística municipal, así como representantes de la Asociación de Moros y Cristianos de Crevillent y de la Federación de Cofradías y Hermandades de la Semana Santa, en razón de las dos fiestas declaradas de Interés Turístico Internacional de la localidad.

El alcalde crevillentino ha señalado que con este sello “Q” se certifica que la Tourist Info cumple con exigentes criterios de calidad y profesionalidad en la gestión en cuanto a los servicios prestados a las personas que visitan la localidad y ha avanzado que desde el Gobierno municipal se va a continuar progresando en materia turística para seguir revitalizando la localidad e impulsando por consecuencia la economía local.

Por su parte, Josep Candela, ha afirmado que la certificación pone de manifiesto la atención y el cuidado proporcionados desde el área de Turismo a los turistas que visitan la localidad, ya que la auditoria externa previa a él cuenta con criterios muy exigentes. Además, ha resaltado que este reconocimiento a partir de ahora favorecerá a la hora de conseguir mayores subvenciones del Ministerio de Turismo y de la Conselleria, ya que año tras año los requisitos para acceder a ellas son más estrictos.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies