“Arruixa, que plou”, una comèdia en valencià, posa la cirereta del pastís a l’XI Mostra de Teatre

Divendres que ve, 27 de gener, a les 20.00 h. al Saló d’actes de la Casa de Cultura tindrà lloc la comèdia d’embolics més valenciana a càrrec de la companyia “Els Teatrer’s”

L’obra de teatre “Arruixa, que plou”, posarà divendres que ve, 27 de gener, a les 20.00 h. al Saló d’actes de la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó” el tancament a la “XI Mostra de Teatre” organitzada per l’Ajuntament de Crevillent amb la subvenció de la Diputació d’Alacant.

Aquesta obra en valencià va dirigida a un públic adult i és una comèdia que se centra en una casa molt modesta, i quasi en ruïnes. En aquesta casa viu el Senyor Colaso, paraigüer de professió i viudo, amb la seua bella filla Ramoneta. Aquests tenen llogada part de la casa al Senyor Gori, policia municipal ja jubilat, que també és viudo, i a la seua germana, la no tan bonica Pasquala.

Totes dues joves sempre estan barallant-se i això comporta un greu problema de convivència, ja que les dues famílies es necessiten mútuament; una perquè paga poc i l’altra perquè no pot cobrar més. Però al Senyor Gori se li ocorre una solució poc raonable en la qual es veuran tots implicats.

El regidor de Cultura, Jesús Ruiz, ens anima a assistir a aquest espectacle amb el qual es conclou l’esdeveniment multiteatral, que ha sigut gaudit per una gran part de la població local de totes les edats. Per això, agraeix al poble de Crevillent el seu compromís amb la cultura, que fa que realitzar aquest tipus d’esdeveniments valga la pena.

El sainet és un acte original de R. Gayano Lluch. Si tens entrades i finalment no hi podràs assistir, preguem que les retornes a la recepció de la Casa de Cultura perquè altres persones puguen gaudir de l’espectacle. L’aforament és limitat i recordem que l’obra va dirigida a un públic adult.

 

 

“Arruixa, que plou” una comedia en valenciano pone broche final a la XI Muestra de Teatro

  • El próximo viernes, 27 de enero, a las 20:00 h. en la Sala de Actos de la Casa de Cultura tendrá lugar la comedia de enredos más valenciana a cargo de la compañía “Els Teatrer’s”

La obra de teatro “Arruixa, que plou”, pondrá el próximo viernes, 27 de enero, a las 20:00 h. en el Salón de Actos de la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó” el cierre a la “XI Muestra de Teatro” organizada por el Ayuntamiento de Crevillent con la subvención de la Diputación de Alicante.

Esta obra en valenciano va dirigida a un público adulto y es una comedia que se centra en una casa muy modesta, y casi en ruinas. En ella vive el Señor Colaso, paragüero de profesión y viudo, con su hermosa hija Ramoneta. Estos tienen alquilada parte de la casa al Señor Gori, policía municipal ya jubilado, que también es viudo, y a su hermana, la no tan hermosa Pasquala.

Ambas hijas siempre andan peleándose y eso conyeva un grave problema de convivencia, ya que ambas familias se necesitan; una porque paga poco y la otra porque no puede cobrar más. Pero al Señor Gori se le ocurre una solución poco razonable donde se verán todos implicados.

El concejal de Cultura, Jesús Ruiz, nos anima a asistir a este espectáculo con el que se concluye el evento multiteatral, que ha sido disfrutado por una gran parte de la población local de todas las edades. Por ello, agradece al pueblo de Crevillent su compromiso por la cultura, que hace que realizar este tipo de eventos valga la pena.

El Sainete es un acto original de R. Gayano Lluch. Si tienes entradas y finalmente no vas a poder asistir, rogamos devuelvas las mismas en la recepción de la Casa de Cultura para que otras personas puedan disfrutar del show. El aforo es limitado y recordamos que va dirigida a un público adulto.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies