Piscinas, un segundo Centro de Salud, nuevas conexiones en transporte público y más zonas verdes para Crevillent

Piscines, un segon Centre de Salut, noves connexions en transport públic i més zones verdes per a Crevillent

  • Aquestes són algunes de les 358 propostes del programa de Compromís, l’Esquerra de Crevillent i Esquerra Unida per als pròxims quatre anys, al costat d’altres com una oferta cultural de gran nivell de cara a la posada en marxa del Teatre Chapí, la modernització del Mercat d’Abastos, la creació d’Escoles Matineres i l’ampliació d’aules de 2 anys

 La construcció del complex de piscines exteriors en el Poliesportiu Félix Candela i l’impuls d’un segon Centre de Salut en Ronda Sud, així com de l’increment de les connexions de transport públic amb un estudi de viabilitat per a afavorir la connexió dels barris amb les pedanies, el Càmping Alannia, els polígons industrials, l’estació del tren i de l’AVE són alguns dels punts principals del programa que va presentar ahir divendres la coalició electoral conformada per Compromís, l’Esquerra de Crevillent i Esquerra Unida en un acte celebrat en el Centre Jove.

“Com diu el nostre eslògan de campanya, volem continuar treballant per un poble millor, ampliar i millorar tant les infraestructures com els serveis municipals. Tenim ara mateix en marxa accions a executar per valor de més de 8 milions d’euros per a fer realitat projectes com la creació de piscines públiques a l’aire lliure, el funcionament del teatre, la remodelació del Mercat d’Abastos i l’execució d’un projecte museogràfic molt ambiciós en el Museu Arqueològic i la Casa-Museu del Parc Nou que inclou la cova”, assenyala el candidat a la reelecció com a alcalde, José Manuel Penalva. 

A la mateixa vegada des de la coalició s’aposta per una programació cultural i artística de gran nivell enfront la imminent posada en marxa del Teatro Chapí i per la promoció del Turisme i d’esdeveniments festius de qualitat i participatius que repercutisquen positivament en l’economia local i en els negocis de tots els barris. També per mesures com l’increment de les aules de 2 anys i l’impuls de les Escoles Matineres en els col·legis públics. 

Com no podria ser d’una altra manera, s’impulsarà un Crevillent més verd. Després de la remodelació del Parc Nou arribarà un increment de les zones verdes que equilibre la proporció d’arbres amb el nombre d’habitants, especialment en les zones urbanes. Se seguirà al mateix temps amb el foment de les energies renovables amb la continuació del desenvolupament del Projecte Comptem, al costat de Cooperativa Elèctrica. 

Durant la presentació del programa s’ha destacat que, en cas de revalidar el Govern, la pròxima serà la legislatura de l’Urbanisme. Per a això seran punts clau la revisió del PGOU (Pla General d’Ordenació Urbana) i les millores dels polígons industrials, entre les quals es troba el desenvolupament del de Vila Rosa. Així es pretén impulsar la indústria i atraure a la inversió privada per a dotar de majors oportunitats d’ocupació i econòmiques als veïns i veïnes de Crevillent, tal com està succeint amb projectes com la futura construcció del centre comercial.

Quant al vessant social, entre les moltes propostes que es plantegen estan la creació d’un Centre Social, la posada en funcionament imminent del CRIS (Centre de Rehabilitació i Integració Social) i l’adquisició de terreny per a fer realitat la construcció d’un Centre de Dia per a persones majors o afectades per diferents graus de dependència que afavorisca la conciliació familiar

Piscinas, un segundo Centro de Salud, nuevas conexiones en transporte público y más zonas verdes para Crevillent

  • Estas son algunas de las 358 propuestas del programa de Compromís, l’Esquerra de Crevillent i Esquerra Unida para los próximos cuatro años, junto a otras como una oferta cultural de gran nivel de cara a la puesta en marcha del Teatro Chapí, la modernización del Mercado de Abastos, la creación de Escuelas Matineras y la ampliación de aulas de 2 años

 La construcción del complejo de piscinas exteriores en el Polideportivo Félix Candela y el impulso de un segundo Centro de Salud en Ronda Sur, así como del incremento de las conexiones de transporte público con un estudio de viabilidad para favorecer la conexión de los barrios con las pedanías, el Camping Alannia, los polígonos industriales, la estación del tren y del AVE son algunos de los puntos principales del programa que presentó ayer viernes la coalición electoral conformada por Compromís, l’Esquerra de Crevillent i Esquerra Unida en un acto celebrado en el Centre Jove.

“Como dice nuestro eslogan de campaña, queremos seguir trabajando por un pueblo mejor, ampliar y mejorar tanto las infraestructuras como los servicios municipales. Tenemos ahora mismo en marcha acciones a ejecutar por valor de más de 8 millones de euros para hacer realidad proyectos como la creación de piscinas públicas al aire libre, el funcionamiento del teatro, la remodelación del Mercado de Abastos y la ejecución de un proyecto museográfico muy ambicioso en el Museo Arqueológico y la Casa-Museo del Parc Nou que incluye la cueva”, señala el candidato a la reelección como alcalde, José Manuel Penalva. 

A la misma vez desde la coalición se apuesta por una programación cultural y artística de gran nivel frente a la inminente puesta en marcha del Teatro Chapí y por la promoción del Turismo y de eventos festivos de calidad y participativos que repercutan positivamente en la economía local y en los negocios de todos los barrios. También por medidas como el incremento de las aulas de 2 años y el impulso de las Escuelas Matineras en los colegios públicos. 

Como no podría ser de otra manera, se impulsará un Crevillent más verde. Tras la remodelación del Parc Nou llegará un incremento de las zonas verdes que equilibre la proporción de árboles con el número de habitantes, especialmente en las zonas urbanas. Se seguirá al mismo tiempo con el fomento de las energías renovables con la continuación del desarrollo del Proyecto Comptem, junto a Cooperativa Eléctrica. 

Durante la presentación del programa se ha destacado que, en caso de revalidar el Gobierno, la próxima será la legislatura del Urbanismo. Para ello serán puntos clave la revisión del PGOU (Plan General de Ordenación Urbana) y las mejoras de los polígonos industriales, entre las que se encuentra el desarrollo del de Villa Rosa. Así se pretende impulsar la industria y atraer a la inversión privada para dotar de mayores oportunidades de empleo y económicas a los vecinos y vecinas de Crevillent, tal y como está sucediendo con proyectos como la futura construcción del centro comercial.

En cuanto a la vertiente social, entre las muchas propuestas que se plantean están la creación de un Centro Social, la puesta en funcionamiento inminente del CRIS (Centro de Rehabilitación e Integración Social) y la adquisición de terreno para hacer realidad la construcción de un Centro de Día para personas mayores o afectadas por diferentes grados de dependencia que favorezca la conciliación familiar.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies