COMPROMÍS PER CREVILLENT REALITZARA UNA EXPOSICIÓ DE PINTORES EN CONMEMORACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA.

Crevillent a 17 de febrer de 2015, Compromis per Crevillent, aquest  any en commemoració del Dia Internacional de la Dona té previst realitzar l’exposició biennal de pintores crevillentines, a la qual cada any s’incorporen nous treballs d’artistes crevillentines, com son ceràmica, boixets, i altres obres on les dones son les protagonistes.

 

Des de compromís per Crevillent animem a totes les dones crevillentines a portar les seues obres artístiques a participar en aquest event que es celebrara el proper 7 de març en commemoració del dia de la dona.

 

La recepció de les obres a exposar es realitzara del dilluns 2 de març a divendres 6 de març en la Casa Municipal de Cultura, proporcionant l’obra i el nom i cognoms de l’artista.

 

L’exposició s’inaugurara el pròxim dia 7 de març amb un acte en el saló d’actes de la Casa de Cultura en el qual es realitzara una passada de diapositives de la biennal anterior, i els quadres estaran exposats des del dia 7 fins al 20 de març.

 

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies