EUPV I ERPV eligiran el divendres en assemblea oberta el programa municipal i els primers candidats de la llista

Els col·lectius locals d’EUPV i ERPV votaran demà divendres a les 19 hores en el Casal Jaume I de Crevillent i en assemblea oberta tant el programa municipal com els primers candidats de la llista que concorreran a les eleccions municipals del mes de maig d’enguany.

Per al regidor de la coalició d’esquerres Daniel Galvany “les assemblees han sigut el nostre òrgan d’acció política com a projecte col·lectiu que som ja que – ha continuat Galvany– el projecte de la coalició defuig dels projectes individuals i vol desmarcar-se totalment de com s’ha governat l’Ajuntament de Crevillent en els últims anys”.

En este sentit, Galvany ha remarcat que “la participació comença des de la base i el nostre objectiu no es altre que transportar esta manera d’entendre la política al funcionament dels òrgans municipals, tenint com a objectiu clar el posar en marxa un govern connectat a les necessitats de la gent”.

Des de la coalició d’esquerres s’ha informat que durant el més de març es donarà a conèixer el programa municipal que isca d’estes assemblees participatives, on es podrà proposar, votar i decidir quines propostes són les més adients per transformar Crevillent en un poble viu.

Al mateix temps EUPV-ERPV ha volgut, per últim, remarcar que seguix rebent a través de la seua web les inscripcions per fer-se voluntari de cara a la campanya municipal, ja que en paraules de Galvany “serà la gent normal, la gent que pisa el carrer cada dia i no va en cotxe oficial o cobra sous escandalosos, la que posarà les bases d’un nou Crevillent”.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies