Compromís commemora el Dia Internacional de la Dona

Crevillent, 8 de març. Compromís va celebrar diversos actes per commemorar el Dia Internacional de la Dona en la Casa Municipal de Cultura, amb l’acte homenatge a  una dona crevillentina

Com tots els anys Compromís va celebrar aquest acte tan important, en el qual, Alberto Ibáñez Mezquita, Secretari Autonòmic d’Inclusió i de l’Agencia Valenciana d’Igualtat, i la nostra companya i Regidora del Grup Municipal de Compromís Dory Cortés, van realitzar una conferència molt interessant sobre les Polítiques d’Igualtat en l’Administració. Van explicar la funció que s’està exercint tant en la Generalitat com en la resta d’Administracions Públiques , i com s’està estructurant perquè les dones tinguen el mateix pes que els homes, tant a nivell institucional com a nivell de la ciutadania.
Per a finalitzar l’acte, es va retre homenatge Míryam Talens, una dona crevillentina que s’ha destacat pel seu treball darrere de la amb la seua tasca com atleta internacional. Compromís ha realitzat aquest acte per a posar en relleu que la lluita per la igualtat i els drets de la dona ha de ser una prioritat en tots els àmbits de l’esport i la societat en general. Ja que la realitat actual és que malgrat la lluita i els canvis legislatius contra la discriminació i per la igualtat, segueix existint un llarg camí que recórrer.

També continua oberta al públic la tradicional exposició biennal de pintores crevillentines.

Cada dos anys Compromís organitza una exposició de pintura, i en aquest 2017 es va inaugurar la novena edició biennal de l’exposició de pintores crevillentines. En aquesta ocasió amb una exposició de diferents treballs fets amb boixets. En total han participat seixanta-sis dones crevillentines a les que des del Col·lectiu Local de Compromís vol fer una púbica manifestaciód’agraïment per la seua col·laboració, imprescindible per a la continuïtat de la biennal i que segueix sent reeixida i molt visitada.

Compromís per Crevillent vos convida a tots els veïns i veïnes de la localitat a visualitzar aquesta important exposició que es troba la Planta Principal de la Casa de Cultura i que estarà oberta al públic fins al dia 10 de març, en què es poden veure moltes obres d’una gran qualitat artística.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies