Una candidatura unitària avalada per la societat civil marca el camí del canvi a Crevillent

El Centre Jove va completar el seu aforament en l’assemblea convocada per les organitzacions d’Esquerra Unida, Esquerra Republicana i Podemos amb la mirada posada en les eleccions municipals de 2019. En este acte obert al públic les diferents formacions van explicar els motius que els havien portat a concretar una candidatura d’unitat per a facilitar el canvi polític a Crevillent.

L’acte va començar amb les intervencions dels diferents partits així com la participació dels regidors del Grup Municipal de L’Esquerra, Anna Vanessa Mas i Josep Candela, qui van mostrar el seu suport a què una llista única represente els ideals de les seues formacions. A més es va incidir en què la proposta consistia que els partits donen suport a una llista única que no tindrà quotes per part dels partits sinó que serà el poble qui decidirà els seus representants i la manera en què concórrer a les eleccions. Per tant serà la societat civil qui tinga el protagonisme i no els pactes electorals com havia sigut fins ara a través de coalicions, una tendència que afirmen ha sigut positiva durant les últimes dues legislatures però que serà superada amb un projecte que pretén sumar encara més a la gent que no milita en cap partit polític però vol participar del canvi a Crevillent.

Seguidament es va donar la paraula als assistents començant a l’assemblea participativa que va ser a càmera tancada per salvaguardar l’opinió del públic de condicionants externs. La participació va ser activa, ja que es va haver de tallar les intervencions per l’horari de tancament del Centre Jove quedant els assistents emplaçats a futures convocatòries.

Entre les intervencions es va denotar la necessitat de canvi per a l’evolució del poble i es va fer referència a les últimes dades electorals on un 49,19% dels votants van apostar per propostes progressistes. Un 1% que separa el canvi de l’immobilisme. Una de les conclusions que es van extreure és la necessitat d’il·lusionar per tal que el 30% d’abstenció que hi ha hagut fins ara acudisca a les urnes per fer possible allò que està a tocar.

 

 

Crevillent, 19 novembre 2018

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies