Dinar nadalenc amb la presentació del llibre «El País valencià que volem»

El  pròxim dissabte 15 desembre, l’Ateneu Popular de Crevillent organitza un dinar nadalenc a les 14 hores i tot seguit a les 18 hores, acollirà la presentació del llibre “El País Valencià que volem” a càrrec de Decidim – Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià.

El dinar nadalenc és per als socis i sòcies que formen l’Ateneu i que compta amb un menú molt tradicional de la gastronomia Crevillentina, com és la gatxamiga.

“El País Valencià que volem” és editat per “Edicions del 1979” en la “col·lecció Llevat”. La presentació del llibre, a càrrec d’Antoni Infante i David Sempere, té la voluntat de promoure el debat al voltant de l’actualitat política valenciana entre les assistents, i de mirar com podem construir un futur millor a partir d’un present il·lusionador però també carregat d’incògnites.

Aquesta presentació del llibre, a la que es convida a tota la localitat, està organitzada per l’Ateneu i se celebrarà el pròxim dissabte 15 de desembre a partir de les 6 de la vesprada a l’Ateneu Popular de Crevillent (Carrer Estanc, 3).

Fem poble!

L’Ateneu Popular de Crevillent

4 de desembre del 2018

 

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies