Josep Candela Muñoz és elegit candidat a l’alcaldia per L’Esquerra de Crevillent

Este cap de setmana han tingut lloc les primàries obertes organitzades per L’Esquerra de Crevillent on un total de 349 persones han tingut dret a vot per a elegir quina seria la composició de la llista que es presentarà a les eleccions municipals de maig. El resultat de les primàries ha donat a l’actual portaveu i regidor de l’Ajuntament de Crevillent, Josep Candela, l’honor de ser cap de llista de la coalició integrada per Esquerra Unida, Esquerra Republicana i Podemos.

La jornada es va desenvolupar sense incidents i amb una alta participació que durant tot el dia va acudir a la seu situada a la intersecció del Carrer Primer de Maig amb Blasco Ibañez per a dipositar la seua papereta on s’havia d’ordenar les quatre persones candidates a encapçalar la llista unitària. El sistema permetia que tots els llocs obligatòriament tingueren una puntuació que es va traduir en un resultat de 34,6% de la puntuació total per a l’actual cap de llista, un 25,5% per a Anna Vanessa Mas, un 22,3% per a Nico Pérez i un 17% per a Encarni Llorens. Quedant ordenada d’esta manera la llista. En la puntuació detallada el ja oficialment candidat Candela Muñoz va obtenir el 67% de les paperetes per a ocupar eixa primera posició.

Josep Candela ocupa el càrrec de regidor a l’Ajuntament de Crevillent des de novembre de 2015, és llicenciat en Història i màster en Educació Secundària, finalitzant en estos moments un segon màster en Història europea contemporània, identitats i integració. En paraules seues un cop es va fer el recompte per part de la mesa “esta candidatura naix per a ser la clau del govern del canvi, un govern que no només serà progressista sinó també serà just amb les diferents opcions polítiques que representen la pluralitat de Crevillent i la millor manera d’aconseguir això és fer que les persones que m’acompanyen en esta llista siguen regidores a partir de maig”.

Crevillent, 25 febrer 2019

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies