Empreses de Crevillent feliciten a EUPV-ERPV per fer pública la denúncia sobre les subcontractes a familiars del Partit Popular

El grup municipal l’Esquerra assegura que ha rebut felicitacions per part d’empreses locals de diferents sectors en relació a les declaracions sobre els contractes d’obres i serveis a empreses que finalment acabaven subcontractades a empreses de familiars directes de regidors del Partit Popular de la corporació municipal.

Des de la coalició d’esquerres, Daniel Galvany ha manifestat que “el govern del Partit Popular per mitjà dels seus cinc portaveus no han desmentit les evidències que vam denunciar públicament en relació a les adjudicacions a empreses que finalment acabaven subcontractant a empreses familiars”. En este sentit, Galvany ha indicat que “no només no ho han negat, sinó que també han evidenciat i han constatat els familiars dels quals féiem referència la setmana passada”.

principal-d-daniel-galvan-quesada-es_med

Segons Daniel Galvany “ el govern del Partit Popular ha de demanar diculpes al conjunt del poble de Crevillent per l’ús indecent dels recursos públics que gestiona per haver afavorit els seus familiars en moments tan crítics com els actuals”. Per a Galvany, els responsables directes “de la situació actual i de l’empobriment cada vegada més elevat de la societat són precisament este tipus de polítiques d’afavorir sempre els mateixos”.

Finalment, des d’EUPV-ERPV han volgut remarcar la importància de  “recuperar les administracions com l’Ajuntament amb la finalitat que siguen útils per a la majoria i no per a una minoria que sempre n’ix beneficiada”.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies