Compromís reclama fecha para la demolición de 98 viviendas

mireia_molla_cartell3Compromís reclama una data concreta per a les demolicions en el barri de les 98 vivendes en Crevillent

 

Crevillent, 7 d’octubre de 2014

 La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat hui que “volem que el Consell pose una data concreta per a la demolició d’un conjunt d’immobles del barri de les 98 vivendes de Crevillent, ja que es tracta d’una actuació que el Consell ve prometent des de 2010”.

DSC_0088

Mollà ha apuntat que “davant el lamentable estat d’estos edificis, que s’han convertit en un vertader problema d’insalubritat, des de Compromís preguntàrem a la Generalitat per què no s’havien portat a terme les actuacions previstes en el programa d’ajuda a la vivenda 2010-2015”.

DSC_0086

“En la seua resposta, la Conselleria d’Infraestructures explica que en juny d’este any l’EIGE ha realitzat un informe tècnic que conclou que, per a garantir la seguretat pública, cal l’enderrocament de l’edifici i que en conseqüència, s’han iniciat els tràmits necessaris per a procedir a la demolició dels 47 habitatges restants”, ha apuntat.

DSC_0085

Tanmateix, la diputada de Compromís ha destacat que “esta mesura arriba tard, ja que estos edificis porten anys acumulant residus i, fins i tot, animals morts i la resposta del Govern valencià tampoc fixa una data per a posar en marxa les obres”.

“Una vegada més veiem com un projecte anunciat pel Govern del PP, en concret per l’aleshores conseller d’Habitatge, Juan Cotino, que havia de servir per rehabilitar una zona degradada, queda abandonat agreujant la situació del barri”, ha assenyalat.

Alhora, el portaveu del grup municipal de Compromís per Crevillent, José Manuel Penalva, ha apuntat que “a més a més, esta desídia de la Generalitatprovocará que l’Ajuntament es faça càrrec de la neteja de la zona, assumint una despesa que correspon a l’administració autonòmica i provocant un doble perjudici als veïns i veïnes de Crevillent”.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies