EUPV-ERPV: “Un informe econòmic comparatiu fet pel sr. Moya, i no per tècnics, és un insult a la gent”

El grup municipal d’EUPV-ERPV ha manifestat que l’informe econòmic que va presentar l’any 2013 pel Tribunal de Comptes és més creïble que la comparació de preus feta pel regidor Manuel Moya,

en el qual oblida tant el percentatge de benefici industrial com el percentatge d’IVA quant a prestació del servei.

Per al regidor de la coalició Daniel Galvany l’informe comparatiu firmat pel Tinent d’Alcalde “és un insult a la intel·ligència de la gent perquè no parteix de la neutralitat i de l’objectivitat que se li ha de pressuposar a qualsevol informe”. En este sentit Galvany ha expressat que “resulta molt significatiu i molt greu que el informe econòmic no vinga firmat ni fet per cap tècnic de l’Ajuntament de Crevillent”.

 

En paraules del regidor, Galvany ha remarcat que “més greu encara que un informe fet per un regidor contrari a la gestió pública és que amb este informe se’ns vulga fer creure que la privatització del servei de recollida de la brossa i de la neteja viària són més econòmics que la gestió pública i directa”. El regidor ha volgut deixar clar que “el sr. Moya fa trampes quan oblida restar-li al total de la gestió directa el benefici industrial i el 10% d’IVA pel servei realitzat per esta empresa”.

 

Des d’EUPV-ERPV per mitjà del seu regidor i en relació al model de gestió pública ha volgut deixar clar que “entenem que la qualitat dels serveis que presta l’administració té a vore amb la responsabilitat, la transparència i el compromís en la seua gestió pública, així com en la garantia de la seva regularitat i continuïtat. Per això creem necessari mantenir els serveis bàsics en mans públiques com a garantia que els criteris sota els quals es gestionaran seran els d’igualtat, universalitat en l’accés, vocació del servei a la ciutadania i no criteris merament mercantilistes o economicistes”.

 

En relació a la contractació del servei de recollida de brossa i de neteja viària, el regidor del grup municipal EUPV-ERPV ha manifestat que “este informe és una prova més de per a qui treballa el govern del Partit Popular. Si este govern -ha remarcat Galvany- ho fera per a la majoria presentaria a la ciutadania un informe econòmic solvent fet per gent solvent amb la finalitat d’encetar un procés participatiu i transparent per decidir per quin model aposta la ciutadania. Però amb els comptes clars”.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies