Galvany: “Sr Moya és molt senzill: deixe de manipular i que l’informe el faça un tècnic”

El grup municipal EUPV-ERPV ha eixit al pas de les declaracions del 2n Tinent Alcalde, Manuel Moya, al qual acusaven d’haver redactat l’informe comparatiu entre gestió directa i indirecta, en comptes de fer-ho un tècnic municipal.

En paraules del regidor Daniel Galvany “el senyor Moya obvia rebatre que este informe hauria d’estar fet per un tècnic i no pel mateix regidor del PP, qui no pot ser imparcial” A més ha remarcat que “este informe no contempla el benefici industrial que rebria una empresa ni l’IVA que es paga al contractar una empresa externa i això són comptes que entén fins i tot un xiquet de bolquers”.

EUPV-ERPV afirma que la contestació del sr Moya respon a un intent de manipular la realitat per a portar la contra a allò que determina el Tribunal de Comptes de que la gestió municipalitzada és més barata. El segon tinent d’alcalde, afirma que Crevillent està per baix de la mitjana del que es paga en el total de l’Estat. Qualsevol que es pare a enraonar entén que la mitjana del que es paga en tot el país, havent ciutats més grans i més xicotetes, no té res a veure amb este debat i no és una dada comparable amb el que es paga aquí. Evidentment l’Ajuntament de Crevillent pagarà menys pel contracte de brossa que les grans ciutats, però això no vol dir que ens estiga eixint més car del compte.

Segons Galvany: “el sr Moya ens estalviaria a tots els crevillentins temps i diners si encarregara un informe a tècnics que feren este càlcul” i ha continuat “ si no ho fa així, haurà d’explicar el per què de la seua negativa i quins interessos té darrere de condemnar a este Ajuntament a un contracte de deu anys”

Per últim des d’EUPV-ERPV es lamenten que el sr Moya utilitze la por cap als treballadors per tal de manipular l’opinió pública. La coalició d’esquerres té clar que hi ha mètodes legals per tal de subrogar la plantilla, ja que hi ha diferents maneres de municipalitzar, d’igual manera que s’ha fet a Leon, on s’han mantingut els llocs de treball després de la municipalització. Ha conclòs Galvany “els arguments del PP són tan pobres que només saben vendre i oferir por”.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies