EN EL DIA INTERNACIONAL DE LES BIBLIOTEQUES COMPROMÍS TORNA A REIVINDICAR LA BIBLIOTECA “ENRIC VALOR” EN XARXA.

Crevillent 23 d’octubre de 2014, Compromís vol recordar al govern del PP que la biblioteca pública Enric Valor, encara no es troba en xarxa, cosa que Compromís per Crevillent, porta demanant des de principis de legislatura.

La Biblioteca Municipal Enric Valor amb més de 25 anys d’existència, ha prestat i presta una gran funció per a la cultura i el pensament de la ciutadania de Crevillent. Però ara és necessària la seua inclusió en la Xarxa de Biblioteques Valencianes que li donaria un major valor i funció. Aquest Grup considera que és molt important el paper que juguen les biblioteques en el desenvolupament personal i en concret quant al pensament i a la cultura que promouen en la ciutadania.

La Regidora Dory Cortes manifesta que L’objectiu d’este grup es acoseguir que la biblioteca “Enric Valor” s’integre en la xarxa de biblioteques de la Comunitat Valenciana, on es troben més de 300 municipis, en la que es troben municipis amb menys habitants que Crevillent, i que fan que les biblioteques augmenten la competitivitat dels serveis, i l’optimització de recursos i esforços minimitzant costos, ja que es comparteixen recursos entre les diferents biblioteques que es troben en xarxa

El que la biblioteca no es trobe en xarxa, fa que la ciutadania de Crevillent no puga disposar d’un servei de Primera, i  és evident que les noves tecnologies de la informació han possibilitat passar de la biblioteca tancada al fet que totes les biblioteques puguen estar interconnectades. D’aquesta forma es facilita intercanvis de bibliografia en tots els nivells, la qual cosa amplia les possibilitats d’accés a la cultura.

Per tant, en el dia Internacional de les biblioteques, mes que celebrar este dia, no podem més que reivindicar que la biblioteca “Enric Valor” s’integre eb la xarxa de biblioteques públiques al país Valencià.

 

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies