Compromís insisteix en què cal mé transparència

Crevillent a 6 de novembre a resposta a la regidora de Foment Econòmic, Mª Ester Mas sobrela selecció de personal per a participar en el nou taller d’ocupació Compromís per Crevillent manifesta que el que s’està demanant és que s’introduisquen els mecanismes necessaris que permeten que totes aquelles persones que reuneixen les condicions per poder ser seleccionats puguen optar-hi.

 

No és cert que s’hagen publicat les bases perquè aquestes no existeixen en aquest Ajuntament, l’única cosa que està a disposició del públic són uns fullets informatius de les característiques de la convocatòria i, a la pàgina web del SERVEF, l’ordre per la qual es s’estableixen les condicions de la convocatòria.

 

Insisteix la regidora Aitana Mas que «no hi ha bases ni res publicat i el que es demana és que s’elaboren i es publiquen com fan altres municipis, perquè els ciutadans interessats sàpiguen quins són els criteris i les condicions de selecció i que no es limiten a repartir els llocs sobre una relació de noms que els mana el SERVEF, de la qual ningú sap quin és el criteri i la forma de seleccionar-entre els milers d’aturats que tenim a Crevillent«.

 

Compromís manifesta que, per desgràcia, a aquesta administració no li han donat un premi a l’excel·lència en la transparència pel que demanar que es millore la transparència hauria de ser un estímul i no una ofensa i, un cop més des del govern del PP, es pretén posar de parapet als funcionaris per no assumir cap tipus de responsabilitat.

 

Per Aitana Mas «és necessari que s’elaboren unes bases de selecció i s’establisquen de forma concreta i clara els criteris d’avaluació, indicant els punts que obté un candidat a cada objecte de valoració. Amb això es persegueix la major objectivitat i evitar qualsevol pressió sobre el tribunal que avalua, a l’hora de concedir els llocs de personal formador i de l’alumnat. Criteris amb puntuació objectiva i pública sobre experiència, titulació, llengua, cursos, mèrits o entrevista, entre d’altres, són importants per a la transparència i evitar qualsevol tipus de clientelisme«.

 

Des del PP haurien de ser més sensibles en sentir que tenen els ciutadans que hi ha clientelisme i entendre que el que està proposant Compromís és que s’augmente la transparència i la informació en la gestió d’aquests programes cosa que és positiva per a tots i totes.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies